27. tammikuuta 2013

Herkkupäivän ällöt jälkimainigit...No niin... Se oli sitten eilen viikon paras päivä eli herkkupäivä. Kuntokuurini ruokavalioon kuuluu viikossa yksi herkkupäivä jolloin saa syödä ihan mitä vaan. Ja sitähän sitten syödään! En edes kehtaa kirjoittaa mitä kaikkea tuli eilen syötyä. Fazerin tuoretta pullaa ainakin kolmen ihmisen edestä. Ja olo on nyt sen mukainen.

Olen alkanut pohtimaan että onko tällainen yhden päivän överi herkuttelu hyväksi? Meikäläinen ainakin vetää sitten ihan surutta koko viikon edestä kaikkea mahdollista mitä mieleen juolahtaa. Illalla olo on sitten todella tukeva! Ja suorastaa todella huono!

Nyt on perinteinen aamupuuro syöty ja treenikassa odottaa eteisessä. Lähden salille kohentamaan tätä turvokkia olotilaa. Jospa kunnon treeni tuo hyvänolon ja laittaa nesteet liikkeelle.

Mitä mieltä olet tällaisesta herkkupäivästä? Kuinka sinä herkuttelet? Kerran viikossa vai pidätkö tällaisia herkkupäiviä kenties kerran kuussa? Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä! :)

2 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida :) Itse olen ehdottomasti kohtuuden kannalla -joka päivä herkkupäivä. Siis jos ja kun mieli tekee, niin syön surutta vähän herkkua. Yritän tyytyä pieneen annokseen ja pysyä kohtuudessa ja usein se onkin vähän suklaata päiväkahvilla tai jäätelöä illalla. Annoksen ei tarvi edes olla mikään suuren suuri.
  Hauskaa vuoden alkua!
  LK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Itse herkuttelin aiemmin samoin kun sinä. Muutama karkki illassa tai muuta hyvää jos mieli teki. Herkuttelu pysyi aisoissa eikä mitään mättämismeininkiä ollut kuvioissa. Nyt herkuttelu menee ahmimisen puolelle joten ei hyvä. Tällainen herkkupäivä ei selvästikään ole minun juttu. En halua mitään syömishäiriötä...

   Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)