23. helmikuuta 2013

Chanelia jalkaan...Törmäsin tällaisiin Chanelin popoihin.... Jokin näissä viehättää mutta toisaalta jäin miettiämään että onko nuo ruusut hieman liikaa? Mitä olet mieltä? Jos näitä löytyy Pariisista niin täytyy tutkailla niitä hieman lisää...

Hankin Pariisin reissua varten Spartoolta sneakersit ja toivotaan että ovat jalassa sellaiset että niillä jaksaa neljä päivää kävellä... Kunhan ne saapuvat laitan kuvaa tulemaan. Kengät olivat ainoa myönnytys ennen reissua, sillä pussinyörit on nyt tiukalla jotta Pariisissa saa sitten hieman shoppailla. :)

1 kommentti:

  1. Ruusut ovat aivan liikaa! Odotan innolla uutisia uusista sneakerseistasi. Minulla on myös tarkoitus hankkia streetpopot seuravaa suurkaupunkireissua varten, jossa tulee käveltyä paljon. Lenkkarit on paras vaihtoehto, mutta ne eivät oikein sovi muun vaatetuksen kanssa. Ostin vuosi sitten kiilakorkoiset tennarit, jotka ovat jalalle hyvät, mutta hautovat tosi paljon ja ovat kaiken lisäksi valkoiset. Surkea väri, likaantuu tosi helposti. Tämä on sen verran vaativa ostos, että vaikka olenkin nettiostaja taidan tällä kertaa pakottaa itseni kenkäkauppaan ja kokeilla eri vaihtoehtoja.

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)