29. tammikuuta 2013

Chanel 2.55
Kun yhdestä "himotuksesta" on päässyt on seuraava jo odottamassa. Yksi laukku-unelmani toteutui kolmisen viikkoa sitten kun sain kauan odottamani Celinen Mini Luggagen. Voit käydä lukemassa siitä täältä.

No mitäs nyt sitten? No, Chanelin 2.55 on unelma jota olen ajautksissani pyöritellyt... Lähdenkö sitä oikeasti tavoittelemaan vai hautaanko ajatuksen samantien. No, eilen otin yhteyttä Della Margaan ja kyselin millainen saatavuus laukulla on?

En ollut uskoa korviani! Laukkua voi joutua odottamaan jopa 1,5 vuotta!!! Ei ole totta! Siis mitä...? Olin ajatellut että odotusaika on korkeintaan vuoden verran tai hieman alle mutta 1,5 vuotta! Ei helkkari... Jos tuon laukun haluaa niin sitähän saa lähteä metsästämään jostain muualta kuin Espalta. Nimi on nyt jonotuslistalla mutta 1,5 vuotta... Tsiisus...!

Olen pohtinut myös Vintage -mahdollisuutta mutta en ole täysin vakuuttunut siitä onko minun juttu. Olen tutustunut myös Theodora Second Handin tarjontaan eli sieltä on mahdollisuus hankkia Vintage -laukku jos sellaisen haluan.  Vinkkejä laukun hankkimiseksi otetaan ilolla vastaan! :)

Omistatko Chanel 2.55? Mistä sen hankit ja oliko laukun hankkimisessa ongelmia?

20 kommenttia:

 1. Tiedätkö mulla on tää sama nyt vakavassa pohdinnassa.. Mutta tähän laukkuun pitää säästää kauan myös rahaa kun niin kallis tämä on. Pohdin, että millainen saatavuus laukulla on Pariisissa tai Lontoossa jos laukkuun säästäisi ja vaikka loppuvuodesta laukun ostaisi.. Pohdin juuri samaa ihanuutta mediumina tai maxina.. Mutta sitten pitäisi jättää Balenciaga haaveetkin.. Ja myydä muita laukkuja pois..
  Minkä koon varauslistalla olet? Osasivatko he sanoa kaikille hintaa? Tuskin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeni on nyt listalla ja olen kiinnostunut sekä maxista että mediumista. On kyllä todella arpapeliä saako tuota kautta laukkua hankittua ja heillä ei ole tietoa mitä kokoa milloinkin tulee. Laukkuja tulee todella harvoin ja yhdessä lähetyksessä saattaa olla vain yksi laukku! Myyjätär kertoi että joku rouva on odottanut laukkua 1,5 vuotta!

   En tajunnut edes kysyä hintaa mutta olen muista blogeista lukenut että 1.2.2013 hinnat nousevat ja aika paljon... :(

   Olen pohtinut aivan samaa eli mistä laukku kannattaisi hankkia? Onko Pariisin hinnat edullisimmat vai kuinka? Toivotaan että joku asiaatunteva jättäisi kommenttia....

   Poista
 2. Della Margan hinnoissa laukuilla on ainakin selvä lisä. Sen tiedän. Itselläni on ainakin sellainen käsitys, että tuo Maxi olisin jotain 4 t ja medium sitten alle 3 t.
  Ajattelin vähän selvitellä asiaa ja alkaa karsimaan vähemmälle käytölle jääneitä laukkujani muutenkin. Olen jotenkin menettänyt LV:nkin laukkuihin täysin kiinnostuksen.. Artsy tuntuisi riittävän nyt aivan hyvin ja ehkä Neverfull..
  Oletko itse menossa sattumalta Ranskaan tai Englantiin tänä vuonna? Ajattelin kysellä asiaa siellä käyviltä jos kävisivät kysymässä siellä saatavuutta ja hintoja.. Toisaalta kyllä uskoisin, että Pariisista laukun saisi, niin monta liikettä siellä Chanelilla on..Ja jos sinne olisi yhteydessä etukäteen. Della Margassa hinnat ovat korkeammat, vaikka väittävät muuta, mutta toisaalta meneehän lentolippuihinin rahaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös lukenut tuosta Della Margan lisästä eikä kyllä huvita sellaista alkaa maksamaan. :(

   Olen harkinnut Pariisin matkaa mutta se jää kyllä nähtäväksi. Hitsi kun on vaikeeta.... Luin juuri viime viikolla erästä blogia ja bloggaaja joka asuaa Lontoossa haki omansa Lontoon liikkeestä eli kyllä niitä varmaan löytyy Englannista ja Ranskasta... Voi kun joku olisi menossa ja toisi tullessaan... Jos lähtee hakemaan niin siinä tulee tosiaan nuo matkakulut.

   Poista
  2. Vararaanko yhteismatka tai jos toinen menee niin hakee kummalleki :D
   Taisin lukea itse asiassa samaa blogia, ja tosiaan luulisi, että laukkuja saisi..
   Sitten olen vielä kukenut jostain, että jos ostaa Lontoon Heathrown kentältä saisi jonkun 10% alen.. mitäköhän se meinaa..

   Poista
  3. Tässä saa hyvinkin alkaa miettimään "laukunhaku reissua Pariisiin"! :)

   Luin Mungolifen blogia ja hän osti laukkunsa viime viikolla. Voisi tietty kysäistä saiko laukun heti vai oliko ongelmia. Toisaalta onko Lontoon hinta korkeampi kuin Pariisin? Purse Forumilta kuulemma löytäisi hintoja....

   Poista
 3. Itse en löytänyt sieltä purse forumilta niitä.. Mutta pitää selvitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettei ollut PurseBlog? Jos löydät hintoja niin laita mulle viestiä. Tuli muuten sellainen mieleen että onkohan Pietarissa Chanelin liikettä? Saiskohan sieltä 2.55?

   Poista
  2. Moskovassa on ainakin. Kuulin joskus ollessani töissä vaatekaupassa venäläisiltä asiakkaalta että Pietarissa olisi liike joka myy.. En tiedä varmaksi.

   Poista
  3. Kävin lukemassa Mungolifen sivuilta että hän vastasi eräälle kyselijälle seuraavaa" Tänhetkiset hinnat on 5700 USD muistaakseni, 3230 GBP ". Hänen mukaan PurseForumilta pitäisi löytyä maakohtaiset hinnat... Täytyy lähteä kaivamaan...

   Poista
  4. Löytyi hinnat eli täältä PurseForumilta

   http://forum.purseblog.com/chanel-shopping/current-worldwide-prices-no-questions-or-chatting-here-428832-44.html#post19302428

   Poista
  5. Näyttää kyllä että on vanhoja hintoja eli eivät pidä täysin paikkansa.... Pystyy kyllä arvioimaan mistäpäin maailmaa saa halvimmalla.

   Poista
  6. Mistäspäin maailmaa sitten saa? Minne sitä pitäis varata matka? Ja tietää mitä kesän tekee.. raataa töitä, että saisi rahat kokoon. :D

   Poista
  7. Näyttäisi siltä että Englannista saa kaikkein halvimmalla. Ranskan hintoihin ei ole suurta eroa. Hinnat eivät kyllä ole ajantasalla mutta eiköhän hinnat nouse aina suhteessa...

   Poista
  8. Nyt pitää alkaa tekemään inventaariota vanhemmista laukuista..

   Poista
 4. Halvimmat Flapit ja 2.55 saa Heathtrown kentältä käsittääkseni. Della Margassa tuon jumbo flapin hinta on tasan 5000 e, kävin sitä joulukuussa kyselemässä. Mulla on unelmissa tuo Classic flappi maxina, hopeisilla ketjuilla ja caviar-nahalla, mutta mietin myös käytettynä hankkimista, tosin noita hopeaketjuisia on vaan paljon huonommin saatavilla, kuin kultaisia... :(

  Vanhemmat on menossa Lontooseen tossa huhtikuun lopulla, joten siihen asti kyttään varmaankin tiettyjä kakkoskäden nettiputiikkeja, josko tärppäisi ja jos ei, niin värvään porukat hakemaan omani pois. :D Liikkeisiin voi myös soittaa suoraan ja tiedustella hintaa, olen monestakin paikkaa lukenut että vastaavat mielellään hinta-ja saatavuuskyselyihin. :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on Theodorasta Single flap bag, olen tyytyväinen!:)

  VastaaPoista
 6. Omani Chanel 2.55 small flap bagin ostin Theodorasta 2013 keväällä ja en voi muuta kuin suositella. Halusin tämän laukun juurikin vintagena, en uutena. Laukulla ikää 25 vuotta ja melkein moitteettomassa kunnossa. Aidot kultaukset, aivan ihana!! Laatulaukku kestää aikaa ja käyttöä! Theodorassa myös uudenveroisia ja uusia, lähes käyttämättömiä laukkuja myynnissä, joten kannattaa käydä katsomassa. Tulipas mainospuhe, mutta olen edelleen niin tyytyväinen ihanasta laukusta :)
  -Viivi

  VastaaPoista
 7. Vuoden myöhässä, mutta kuitenkin. Kuvassa oleva cc -lukolla varustettu laukku on Timeless classic EI 2.55. Toivottavasti olet jo saanut unelmiesi laukun, itsellä mielessä sama.. :)

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)