7. helmikuuta 2013

Chanel 2.55 medium flap bag... on minun!!! :)

 
 
Tadaa!!! Siinä se on!Chanel 2.55 medium flap bag, bicolor. Hankin tämän ihanuuden Theodora Second H liikkeestä ja se on vuosimallia 2001. Eli  Vintageen päädyin vaikka ensin sitä ajatusta hieman vierastin. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että jos löydän hyvän yksilön olen valmis siihen satsaamaan. Uusien laukkujen hinnat ovat karanneet käsistä enkä ole varma haluanko maksaa laukusta niin paljon. Jälleenmyyntiarvo on näillä kaunokaisilla kuitenkin niin hyvä, että tiedän että jos haluan tästä luopua niin saan omani pois. Ja toisekseen nämä Vintaget viedään käsistä. En uskaltanut laskea laukkua käsistäni kun sen olin käsiini saanut.:)
 
Laukku on erinomaisessa kunnossa. Nahanpinta on hyvässä kunnossa eikä kulumisen jälkiä näy. Ainoastaan lukosta on lähtenyt hieman kultausta mutta muuten laukku on todella hyvässä kunnossa.Vintage laukkujen metalliosat on kullattuja mitä ne eivät enää tänä päivänä ole. Tässä kaunokaisessa osat ovat "brushed gold hardware" eli jonkilainen kultaus tässäkin. Jos joku tietää tuosta "brushed goldista" enemmän niin kerro ihmeessä. Mietin jopa sitä että kultautan lukon nupin uudestaan jos se on mahdollsta.
 
  Pitkän harkinnan ja mietinnän jälkeen tein ostopäätöksen (keikistelin varmaan tunnin kaksi laukkua olalla ennen kuin uskalsin päättää). :)Se miksi harkitsin oli se, että olisin halunnut jumbokoon mutta liikkeessä oleva jumbo on varattuna joten en voinut sitä ostaa vaikka kuinka olisi tehnyt mieli. Jos nyt käy niin onnellisesti että varaus raukeaa meikä on viivana paikalla. Toisaalta tämä medium koko on muotokieleltään kauniimpi sillä melko suuri koko verottaa mielestäni laukun kauneutta. Kuulin Theodora Second liikettä pitävältä Martinalta, että medium koko on Chanel 2.55 Classicin suosituin koko joten jos jossain vaiheessa haluan myydä laukun tai kenties vaihtaa kokoa on varmaa että uusi omistaja löytyy helposti.
 
 

 
 Se mikä tästä laukusta tekee erikoisen on se, että sen sisusta on turkoosi.Tästä syystä tuo nimi bicolor edition eli tätä laukkua on valmistettu jokin tietty pieni erä turkoosilla sisustalla. Normaalisti Chanel laukkujen sisusta on viininpunainen jos olen oikein ymmärtänyt. Olen aivan ihastunut tuohon turkoosiin väriin ja se näkyy kauniisti laukun sivusta ja olkahihnan rei´istä jos oikein tarkasti katsoo.

Tämä laukku on kuulunut liikkeen omistajalle Martinalle ja hän kertoi, että hän oli metsästänyt tätä yksilöä melko pitkään ennen kuin oli sen löytänyt. Haikein mielin hän luovutti laukun minulle ja totesi "että häntä alkaa varmasti kaduttamaan". No, laukku sai uuden hyvän kodin ja lupaan että se saa arvoisensa kohtelun. :)


Se mikä vielä tässä Vintage vaihtoehdossa myös viehätti on se että, tätä laukkua ei tarvitse varoa niin paljon kuin uutta. Siinä on jo valmiiksi "elämisen merkit" näkyvissä joten jokaista pikku tahraa tai jälkeä ei tarvitse pelätä. Olen meinaan varsinainen stressaaja tällaisissa asioissa. :)

17 kommenttia:

 1. Todella ihana ostos!! Onnitteluni, tuo bicolor tekee laukusta täydellisen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Tämä oli tosiaan ensimmäinen Vintage -laukku jonka ostin mutta jotenkin tämä tuntui järkevältä vaihtoehdolta. Uudet Chanelit ovat niin törkyhintaisia ettei oikein tunnu järjevältä hankkia uutena.

   Olisin tosiaan halunnut jumbon tai maxin mutta molemmat ovat tällä Theodorissa varattuina. Jos jossain vaiheessa tulee isompia kokoja myyntiin niin täytyy miettiä vaihtaako isompaan.

   Ulkonäöllisesti medium on todella kaunis ja jopa kauniimpi kuin isot Chanelit.Juu ja tuo turkoosi sisuta on todella kaunis. Martina oli tätä laukkua kovin metsästänyt ennen kuin oli löytänyt. Nyt haikein mielin luopui siitä.

   Poista
 2. Paljon onnea HÄNESTÄ! IHANA! itsekin haaveilen 2.55 ja olen laittanut laukun jo "ostoslistalle" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Laukku on kaunis kuin koru. :)Olen tyytyväinen Vintage Chaneliini vaikka ensin aikeissa olin hankkia laukun uutena. Laukussa on "ajanpatinaa" mutta niin kuuluukin kun kyseessä Vintage.Itseasiassa se tuo laukkuun oman lisänsä. Maxi tai jumbo olisi ollut käyttööni sopivampi koko mutta nyt mennään tällä mediumilla. Täytyy pitää silmät auki jos isompi koko löytyisi jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Tulikohan ensimmäinen kommentini tänään lainkaan perille, mutta tosiaan aivan upea löytö! Martina puhui minulla viime viikolla laittavansa ehkä mediuminsa myyntiin ja sinähän sen onnistuit nappaamaan! Ihana vintage Chanel <3
  Sait varmasti myös kohtuuhinnalla tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kommenttisi ei tullut perille? Ihme juttu. Juu, tämä oli tosiaan Martinan laukku jota tarjosi minulle kun maxi koko oli varattuna. Harmittaa niin vietävästi että en saanut sitä isompaa kokoa. Martina oli ottanut puhelimella varauksen vastaan eikä ollut huomannut meiliä jonka olin lähettänyt. Kun luki meilini oli jo ehtinyt varata laukun. Ilmeisesti on nyt muuttamasa toimintatapaansa eli ei ota enää tuollaisia puhelinvarauksia. Olisin jo ostanut ja maksanut laukun mutta se nyt odottaa lauantaihin asti sitä että varaaja tulee katsomaan laukkua.

   Isompi koko olisi minun käyttööni kätevämpi. Maxi kokoon mahtuisi kaikki tarvittava. Eli saattaa olla että jos näitä isompia kokoja tulee Martinalle myyntiin niin vaihdan isompaan. Erikoista tuossa laukussa on tuo sisäpuolen väri. Niitä ei ole paljoa tarjolla.

   Hinta oli se mitä Martina näistä vastaavista pyytää. Onhan se edullisempi kuin uusi.

   Poista
 4. Vaihda ihmeessä jos Jumbo tai Maxi tuntuisi käytännöllisemmältä, niitä ei sitten oikein iltalaukkuna voikaan kyllä pitää..Itsekin pohdin vielä kokoa jos joskus tälläiseen tilaisuuteen myös törmää :)

  VastaaPoista
 5. Nuo isot koot eivät todella ole mitään iltalaukkuja! Medium kokoinen 2.55 on kaunis kuin koru. Isot koot ovat kömpelömmän ja ehkä jopa hieman laatikon näköisiä jos näin voi sanoa Chanelin -laukusta. :) Sain kokeilla sitä varauksessa olevaa laukkua ja pidin mediumia ja sitä maxia vierekkäin niin kyllä tuo medium oli silmiinpistävän kaunis ja ehdottomasti kauniimpi kuin "isosiskonsa".

  Maxi koko olisi vaan ollut minun tavaramäärälle parempi. No nyt olen päässyt kiinni Chaneliin ja jos hyvä maxi tai jumbo tulee eteen niin saattaa olla että vaihdan. Olisihan se ihanaa kun olisi medium ja maxi mutta toisaalta en aio alkaa hamstraamaan näitä laukkuja. En halua että kaapissa seisoo kasa laukkuja jotka jää käyttämättä. Mieluumin pidän laukkuvaraston sellaisena että kaikkia tulee käytettyä eikä tuhansia euroja seiso tyhjänpanttina kaapissa. Tavoitteeni ei ole hankkia kaikkia mahdollisia laukkuja mitä on tarjolla. Itse asiassa LV:n Neverfull palveli minua varmaan 3 vuotta ennen kuin hankin Celinen Luggagen.

  VastaaPoista
 6. Laitapa joskus kuvia laukuistasi tänne :)

  VastaaPoista
 7. Täytyy tehdä postaus laukuista jossain vaiheessa. :)Minulla ei tosiaan ole mitään huimaa laukkukokoelmaa vaan melko maltillisella määrällä mennään. Joitain haaveita vielä on kuten LV:n Alma ja Keepal55 mutta muuten olen melko tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen. Niin ja Celinen Luggage oli kyllä tosi mahtava hankinta. Sillä pötkii taas jo melko pitkälle kun on sen kokoiselle laukulle tarve. :) LV:n Neverfull on hintansa jo tiennanut. Olen käyttänyt sitä niin paljon... Ja tykkään sitä edelleen..

  VastaaPoista
 8. Wau!!! Upea on:) En ole tiennytkään bicolor versiosta, se tekee siitä vielä kiinnostavamman.

  VastaaPoista
 9. Oliko tämä kaunokainen nyt lampaannahkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin muistelen. Täytyy vielä varmistaa Martinalta. Olen ihan sekopää. Haaveilen kaikesta huolimatta siitä Pariisin reissusta ja Chanel -liikkeestä. :) Ehdin sitä jo sen verran tuossa suunnittelemaan että tekisi mieli lähteä käymään. Ja sen kyllä tietää miten sitten käy. Tie vie Chanelille...

   Poista
  2. Ymmärrän sinua kyllä hyvin, saat tämän aivan varmasti kyllä myytyä jos löydät uuden. Kumpa itsekin pääsisin Pariisiin katsomaan laukkuja. Voisitkin ostaa minullekin sieltä yhden jos saan lottovoiton ;D

   Poista
  3. Joo tuon rekkalastillisen niitä sieltä... :)

   Poista
  4. Joo tuon rekkalastillisen niitä sieltä... :)

   Poista
  5. Joo tuon rekkalastillisen niitä sieltä... :)

   Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)