8. tammikuuta 2013

Vihdoin... Celinen Mini Luggage

 
 
Pitkä odotus on  palkittu! Kauan odotettu Celinen Mini Luggage on vihdoin totta! Luin syksyllä erään lempibloggarin blogia ja bongasin sieltä tiedon, että Ninasiin on tulossa Mini Luggageja ja niitä voi jopa varata! Olin koko alkusyksyn ollut valmiustilassa ja odottanut Luxbagin laukkulähetystä joka oli tulossa jossain vaiheessa syksyä. Luxbagin ei ota varauksia vastaan  joten oli oltava valmiustilassa valmiina säntäämään myymälään kun lähetys saapuu. Toisekseen talvimalliston laukut olivat monivärisiä ja halusin klassisen mustan, beigen tai harmaan Luggagen. En voi uskoa, että sain tämän laukun kun tiedän miten vaikea Luggagea on saada.
 
Luettuani uutisen Anniinan blogista säntäsin saman tien Ninasiin varausmaksun kanssa ja jäin odottamaan tämän kaunokaisen saapumista! Siinä se nyt on. Aivan mielettömän kaunis yksilö... :) Tuijottelin sitä koko eilisen illan ja tänään "hän" pääsee jo ulkoilemaan.
 
 
 
 
Laukku on väriltään beige ja olen todella tyytyväinen valintaani. On se niin kaunis.... :)


9 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin upea! Kuvaan omanikin kun vain ehdin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä ihana! Väri ei tietenkään kuvassa ole täysin se mitä luonnossa mutta aika hyvin tuosta saa kuvan laukusta. Jään odottelemaan sinun laukkukuvia... :)

   Poista
 2. Perfect!!! Samaisesta laukusta olen itsekin haaveillut jo pitkään, mutta sitä ei vaan taida saada enää oikein mistään :/ Kukaan bloggaaja, kenellä tämä laukku on, ei myöskään suostu paljastamaan hintaa, joten en tiedä yhtään olisiko varauduttava tonnilla vai kahdella... Ihana se on, ei siitä mihinkään pääse :)

  -hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkua on todella vaikea saada mistään päin maailmaa. Laukkuja jonotetaaan ja kuten kerroin niin Luxbag ei ota varauksia vastaan koska haluavat että kaikki ovat "samalla viivalla" ostotilanteessa.

   Vinkkinä sellainen että jokunen viikko sitten bongasin Luxbagin ikkunassa yhden Luggagen. Oli talvimallistoa ja kuosiltaan monivärinen. Jos kiinnostaa niin kannattaa käydä katsomassa tai soittaa liikkeeseen. Ninasilta Luggaget myytiin samantien loppuun.

   Poista
  2. Itse katselin kyseistä laukkua Ninasilla loppukesästä mutta päädyin ostamaan MiuMiun bow bagin. Mini luggagen hinta oli tuolloin noin 1600-1700 euroa. Upea laukku kyllä. :)

   Poista
 3. Aivan herkkupala! :D Pehmeän kermainen. ;)

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)