21. elokuuta 2012

Gucci in Helsinki

Vihdoinkin Guccin ihania tuotteita saa myös Helsingistä. Stockmannin ensimmäiseen kerrokseen, koru- ja kello-osastolle on avattu Gucci -shop. Shopin valikoimissa on Guccin koruja ja kelloja. Muita ihanuuksia kuten laukkuja, vöitä ja kenkiä saamme vielä ilmeisesti odottaa. Toivottavasti Stockmann laajentaa valikoimaansa myös niihin.

Itse olen ihastunut muun muassa Guccin klassisiin kuolaimiin, joita löytyy niin laukuista kuin myös koruista ja kelloista. Myös puna-vihreä-valkoinen raita, Guccin tunnusmerkki miellyttää silmääni. Kesän lomareissulla tuli vierailtua Guccin liikkeessä ja kuten arvata saattaa poistuin liikkeestä Guccin ruskea paperikassi mukanani. Mitähän sieltä löytyi, siitä tuonnempana..:)

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla :)

    Mulla oli korkeat odotukset, kun kävimme lomalla Guccin outletissa, mutta ikäväkseni mitään ei tarttunut matkaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistästi! :) Olin kesälomalla Italiassa ja onnekseni kaupungissa jossa vierailin oli Guccin -liike. Mukaan tarttui mm. Guccin vyö jonka olin bongannut jo aiemmin mutta en tuolloin sitä hankkinut. Laukut olivat aivan ihania... Toivotaan että Stockmannin valikoimiin tulee myös laukkuja ja vöitä! :)

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)