23. elokuuta 2012

Harmaa collari

Heinäkuussa bongasin netistä Zoe Karssenin ihastuttavan collarin ja suuntasin samantien Asoksen sivuille klikkaaman omaani ostoskoriin. Paha pettymys, sillä paita oli jo tuolloin loppuunmyyty. Kävin äsken kurkkaamassa Asoksen sivut ja uutta erää edelleen odotellaan... :(

Tutustuin Mangon ja Nellyn sivuihin ja sieltä löytyi samantyylisiä collareita, jotka lähti nyt harkintaan... Nellyn vaihtoehdot ovat erityisen kiinnostavia sillä Nellyllä on ilmainen toimitus 26.8.asti!

Zoe Karssen


Mango

 


Nelly.com


Nelly.com
Jos olet bongannut jossain tämän tyyppisen collarin niin vinkkaa siitä kommenttiboxiini! :)

2 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta blogisi ja selaillessa vanhoja tekstejäsi huomasin, että olet etsinyt tätä Zoe Karssenin collaria. Voi olla, että olet jo saanut paidan, mutta ajattelin vinkata silti, että Nelly myy kyseistä paitaa. Koot tosin näyttävät olevan aika loppu, mutta kannattaa katsoa ja valvoa kokoja :)

    http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/puserot/zoe-karssen-2472/creme-de-la-creme-247206-80/

    Blogisi vaikuttaa oikein kivalta. Mukavaa vaihtelua lukea oikeasti aikuisen muotiblogia :).

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että löysit blogini ja tervetuloa mukaan! Ja kiitos kauniista sanoistasi! :) Kiitokset tuosta paita vinkistä! En ole vielä tuota Zoe Karssenin paitaa hankkinut kun se on ollut loppuunmyyty. Täytyy käydä kurkkaamassa olisiko Nellyn valikoimissa kokoani. Paita näyttää olevan erittäin suosittu kun koot menee samantien tai on loppuunmyyty :)

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)