19. elokuuta 2012

Trip to Italy

Kesälomasta on vasta muutama viikko ja ajatukset ovat jo seuraavassa lomassa. Tein kesälomallani pikavisiitin Firenzeen ja ihastuin kaupunkiin todenteolla. Ajatuksissa olisi viettää pidennetty viikonloppu Firenzessä. Ajankohta olisi näillä näkymin joulukuu tai sitten keväällä esimerkiksi pääsiäisen tienoilla.

Firenzessä on niin paljon nähtävää, että tiedän ettei kolmen neljän päivän reissu riitä mihinkään. Haluaisin tutustua Uffizin -taidegalleriaan sekä Galleria dell Accademiaan. Galleria dell Accademia on omistautunut pääosin paikallisten taidemaalarien töihin 1200 -luvulta 1500 -luvulle. Accademiasta löytyy muun muassa alkuperäinen Michelangelon David-patsas. Firenzen suosituin ja tunnetuin taidemuseo on Uffizi, jonka tunnetuimmat teokset ovat Firenzen kulta-ajoilta eli keskiajalta, 1100-1600-luvuilta. Palatsissa on yli 50 huonetta ja reilut 1500 mestariteosta, joten nähtävää riittää.

Museoiden lisäksi Firenzessä kiinnosta muoti, sillä kaupungissa on hyvät shoppailumahdollisuudet. Vinkkejä kivoista hotelleista otetaan vastaan! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)