24. elokuuta 2012

Uutta kosmetiikkaa


 
Lancomen Teint Miracle meikkivoidetta on ylistetty niin paljon, että minun oli aivan pakko hankkia tuo ihmevoide. Mukaan lähti myös meikkisivellin jotta lopputulos olisi täydellinen. :)
 
Teint Miracle meikkivoiteen erikoisuus on siinä että se valaisee ihoa. Mainosmiesten mukaan se"heijastaa valoa ihon sisältä päin". Ja se lupaa "täydellisen auran kasvoille"... Hmm... mitähän tuo tarkoitta..? :) Kunhan olen kerännyt kokemuksia tästä voiteesta niin jaan ne kanssanne täällä blogin puolella.  
 
 
 
 
Huulipuna on YSL Clossy Balm Crystal, sävy 10. En ole huulipunien suurkuluttaja mutta kevyet melko näkymättömät huulipunat miellyttävät.

Oletko jo kokeillut Teint Miraclea? Mitä tykkäsit?

3 kommenttia:

  1. MInulla on YSL teint radiance joka koostumukseltaan muistuttaa paljon lancômen teint miraclea. Tykkään tuotteesta todella paljon, vaikka se ei koostumukseltaan olekaan se peittävin. xx

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heidi viestistäsi! :) Ilmeisesti tuo Teint Miracle on myös melko kevyt koostumukseltaan. Kaikesta hehkutuksesta päätellen loistava tuote. Diorilla on ilmeisesti oma vastaava tuote, joten nämä "hohtavat" meikkivoiteet on nyt todella suosittuja. Kiva kuulla kokemuksia eri tuotteista! :)

    VastaaPoista
  3. Multa löytyy tuo Teint Miracle myöskin. :) Täysin kehujen arvoinen tuote! Saa ainakin itselläni pelastettua arkiaamujen väsähtäneen ilmeen. :)

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)