1. syyskuuta 2012

Laukkuhaaveita

Olen jo pidemmän ajan miettinyt seuraavaa laukkuhankintaani eikä mikään vaihtoehdoista ole sytyttänyt niin paljon, että olisin ollut varma hankinnastani. Tähän ei mukaan lueta Chanelin 2.55 :) sillä tämä haave on varmaan haave melko kauan sillä hintaa on sen verran paljon, että pitää harkita tarkkaan olenko valmis sijoittamaan niin isoa summan laukkuun..:)

Uuden laukun vaatimuksena on koko eli siihen pitää mahtua kaikki tarpeellinen treenikamoja myöten. Tällä hetkellä käytössäni on ollut Louis Vuittonin Neverfully ja se on ollut aivan loistava juuri kokonsa takia.

Pähkäilyt uudesta laukusta on nyt saatu päätökseen. Seuraava hankinta on Célinen mini luggage tote. Laukun koko, onko se mini vai medium jää vielä nähtäväksi mutta malli on nyt selvillä. Myös väri on vielä hakusessa ja uskon että se aiheuttaa varmasti pään vaivaa...:) valinnan vaikeus...

Onko kokemuksia tästä ihastuttavasta laukusta ja sen hankinta paikoista? Suomessa laukkua myy Luxbax ja kuulemani mukaan laukut tekevät kauppansa samantien.
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)