3. syyskuuta 2012

Uusi hittivoide


Artikkelikuva
 
 

Olen viime päivinä törmännyt uuteen hitiksi mainostettuun voiteeseen, BB-voiteeseen. Hittivoide lupaa tehdä kaiken: kosteuttaa, hoitaa, suojata ja tasoittaa. BB-purkkiin on laitettu lähes kaikki mahdollinen. Siinä yhdistyvät kosteus- ja meikkivoide sekä aurinkosuoja ja tehokkaat anti-age-ominaisuudet. Voiteisiin on ujutettu yleensä vielä ihoa heleyttäviä ja vaalentavia, pigmenttimuutoksia ehkäiseviä ja tasoittavia aineita.  Koostumus on kuulemma hieman paksumpi kuin normaalissa sävytetyssä päivävoiteessa, mutta se myös peittää hyvin eikä puuteria juuri tarvita.
 
Jos joku on jo kokeillut tätä ihmevoidetta niin kommentteja otetaan mielellään vastaan.:) Kuulostaa todelliselta ihmevoiteelta.


Artikkelikuva

2 kommenttia:

  1. Ostin pari viikkoa sitten kokeiluun BB-voiteen ja vähän laimeaksi jäi mieli!;D Periaatteessa toimiva, mutta ainakaan itselläni ihan arjessa ei tule hirveästi käyttöä. Jos haluan kunnon meikin teen kunnon meikkipohjan ja jos haluan vain kevyen päivämeikin käytän pelkkää peitevoidetta ja irtopuuteria. Kesällä tosin voisi olla erittäin kätevä, kun omassani 35 aurinkosuoja ja kosteusvoide mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia tuosta "ihmevoiteesta". :) Uskon että kesällä tuo voide voi olla loistava juuri tuon aurinkosuojan ja hieman meikkimäisen luonteensa vuoksi. Täytyy ehkä kokeilla jossain vaiheessa.

      Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)