24. lokakuuta 2012

Kassialma
Tässä ne nyt sitten olisi! Meinaan laukut joista haaveilen. :) Celinen Luggage on ostoslistalla ensimmäisenä. Kun se on hankittu niin sitten joutuu hieman miettimään mikä olisi seuraava unelma jonka haluaisin toteuttaa laukkurintamalla. Onko sinulla jokin ihanuus kiikarissa josta haaveilet tai oletko kenties jo toteuttamassa jotain unelmaa...?

4 kommenttia:

 1. Onkohan monella samat haaveet vai sattuuko meidän haaveet vaan yksiin, koska mun haaveissa on nimenomaan Celineä,Chanel ja Prada!! Haaveena ne tosin vielä pitkään (valitettavasti) pysyvätkin, sillä haluan laittaa tällä hetkellä kaiken ylimääräisen rahan matkustamiseen mieheni kanssa.

  -hanna

  VastaaPoista
 2. Hyvä valinta tuo matkustus! :) Kaikki nuo mainitsemani laukut ovat sen hintaisia että joutuu kyllä harkitemaan ja valitsemaan mihin rahansa säästää. Ostaako laukun vai laittaako saman rahan mukavaan reissuun! Onneksi unelmointi on ilmaista.. ! :)

  VastaaPoista
 3. Minulla oli monta vuotta haaveena ostaa LV:n Artsy, nyt kun sen jo omistan ja seuraavaksi saankin käsiini tuon Celinen niin sitten ei olekaan enää kovin montaa haavelaukkua.. Odottelen jo muuten ihan kamalasti, että Ninasilta soitetaan ja ilmoitetaan, että saan noutaa laukkuni!
  Haavelistallani olisi vielä tuo Chanelin Flapbag, mutta sen hinta on kyllä liia suuri omalle lompakolleni. Toinen haavelistani laukku on Balenciagan City bag, minkä taidan seuraavaksi ostaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös odotan innokkaana että soitto tulisi että laukku noudettavissa. Luxbagiin tuli viime viikolla Luggaget. Sain sieltä viestin että laukut tulleet. Eipä tullut käytyä ihailemassa niitä olisi muuten laukkukuume noussut liian kovaksi! :)

   Chanelin Flapbag on aivan ihana. Hinta on vaan niin kova että saa nähdä tuleeko hankittua!

   Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)