4. lokakuuta 2012

Outfit 4/10/12Neule ja paita: Zara, Hame: Missoni Lindex, kengät: Rizzo, Kello: MK
Pahoittelut että kuva on hieman tärähtänyt?! Aikas mukava asu päällä! Taitaa olla yksi tämän syksyn suosikeista. :)

8 kommenttia:

 1. Tuo hame on ihana! Onnittelut muuten tulevasta Luggagesta, oliko varausmaksu myös sinulla se 500e ja osasivatko kertoa yhtään paremmin jo ajankohtaa milloin saamme laukut?:):)

  VastaaPoista
 2. Olen niin onnellinen siitä että sain varattua sen laukun!:) Odottelin Luxbagiin lähiviikkojen aikana tulevia laukkuja mutta he eivät varaa laukkuja joten sen saaminen on melko epävarmaa. Toisekseen heille oli tulossa vasta talvimallisto 2013 joka koostuu monivärisistä laukuista.Joten olisi varmaan käynyt niin että en olisi Luggagea tuosta mallistosta hankkinut. Ninasiin tuo talvimallisto on jo tullut ja mennyt.

  Maksoin laukusta varausmaksua 510€. Aivan tarkkaa aikaa he eivät osanneet sanoa mutta epäilivät että laukut saattaisivat olla täällä joulukuussa! En malta odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös sama juttu tuon Luxbagin kanssa. Onneksi Ninasilta varasivat. Toivon vain että lopullinen hinta on se 1700e, mikä ainakin minulle luvattiin ettei se nouse enää siitä :)

   Poista
 3. Toivotaan että hinta ei tuosta nouse. Myyjä kertoi että edellisessä mallistossa oli ollut laukku jossa oli krokoa ja sen hinta oli ollut 1900€. Olisikohan ollut samanlainen kuin Bagmiss Almalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alman laukku on maksanut muistaakseni 2000-3000 euroa Luxbagista. Nyt vain odotellaan kaunokaisiamme :) pari kuukautta vielä :D

   Mistä muuten olet löytänyt kuvat banneriisi? Minun pitäisi myös sellainen tehdä, mutta en keksi minkälaisen kuvan laittaisin taustalle..:)

   Poista
 4. Kuvat on Classy-in-the-Cityn sivuilta. Pinterstistä löytyy myös paljon hyviä kuvia. Aikamoni laittaa valokuvan banneriksi. Nekin on tosi kivoja! :) Alexa Dagmarilla on mielestäni tosi kiva banneri. Teksti kauniilla tekstityypillä ja valokuva! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjeistasi.. sain nyt tehtyä ainakin väliaikaisesti yhden bannerin, otin tuolla Classy..-sivuilta..mutta mietin, että saako sieltä ihan kopioida niitä noin vain? :D

  VastaaPoista
 6. Hienoa, jos neuvoistani oli apua! :)En tiedä miten tarkkaa on kuvien laínaamisen kanssa. En usko että tällaisesta "lainaamisesta" haitta on. Kävin kurkkaamassa ja hienon bannerit teit! :)

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)