15. joulukuuta 2012

Höpöttelyä....


Kuntoprojektini alkaa olemaan reilusti yli puolenvälin. Valmennus loppuu helmikuun lopussa joten tilannetsekki on ihan paikallaan. Laitoin juuri kuvia valmentajalleni jotta hän näkee onko mitään tapahtunut näiden 4 kk aikana. Itse olen huomannut että kiinteytymistä on tapahtunut ja lihaksiakin on tullut. Mitään kamalan mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut.

Tässä kohtaa voisi tietysti kysyä " onko tiukan ruokavalion noudattaminen kannattanut"? Mielestäni on. Ensinnäkin olen syönyt tasapainoisemmin hyvää ruokaa enkä ole sortunut helppohin kenties huonoihin vaihtoehtoihin vaan olen tehnyt itse hyvää ravitsevaa ruokaa. Olen syönyt paljon kasviksia ja marjoja joita en normaalisti syö näin paljon. Myös yhden herkkupäivän salliminen itselleni on ollut uusi hieno asia. Näin jää turha herkkujen napostelu pois ja voi yhden päivän aikana sallia itselleen kaikki ne herkut joita on tehnyt mieli. Tämän tavan otan käytäntöön myös projektin loputtua.

Päässäni on nyt pyörinyt useamman päivän ajan ajatus että mitä sitten kun projekti loppuu??? Se jää vielä mietintään.... Nyt aion nauttia herkkupäivästäni ja nauttia kaikkia ihania herkkuja!

Mukavaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tarvitsisin itsekin just tollasen projektin! Itsekurini on sen verran heikoissa kantimissa etta pitais olla joku joka antaa ohjeet ja jolle raportoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! Itselläni valmennus kestää puoli vuotta mutta jos se tuntuu liian pitkältä ajalta niin löytyy myös lyhyempiä valmennuksia esim. 3 kk. Sisältää mm. ruokavalion, saliohjelman, pt -valmennuksia(määrä riippuu paketista).

      Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)