31. joulukuuta 2012

Shopping list for the next year


Sain inspiraation tähän ostoslistaan Bags Boots & Beyond -blogin Elenalta. Kuten aiemmassa postauksessani kerroin, tein viime kesän ja syksyn aikana monta heräteostosta jotka olisin voinut jättää tekemättä. Zara on yksi pahimmista heräteostoskaupoista, sillä sinne mentyäni huomaan aina jotain tarttuneen mukaani. Yleensä se on jokin "tämä on pakko saada.... ja kun on niin edullinenkin..."

Ensi vuonna keskityn pääosin näihin listaamiini asioihin. Huomaan, että suurin osa tuotteista on asuste puolelta joten näyttää siltä että vaatevarastoni on tällä hetkellä melko hyvä. Yksi yllä olevista asioista on jo hankinnassa.... Oli meinaan myymälästä loppu innokkaiden jouluhamstraajien jäljiltä. Nyt odottelen soittoa koska voin noutaa omani....Myös nahkatakki on työnalla ja etsin sitä kuumeisesti.

Eilen siivosin vaatekaappini ja vein UFF:in laatikkoon kaikki ne vaatteet jotka ovat roikkuneet käyttämättöminä kaapissani. Nyt on hyvä täydentää vaatekaappia vain niillä vaatekappaleilla joita todella tarvitsen. Ja nitä ei tällä hetkellä kovin paljoa ole. Palaan aina tähän "ostoslistaani" kun ostoshimo iskee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)