21. joulukuuta 2012

Treeni höpötyksiä....Laitoin tällä viikolla valmentajalleni kuvia elokuun alussa otetuista aloituskuvista sekä viime lauantaina ottamani kuvat. Hämmästyin, sillä muutos oli ihan selkeä. Keskivartalosta on lähtenyt rasvaa aika lailla. Olen hoikka eikä ylimääräistä sinäsä ole, mutta kuvia katsoessani tajusin että rasvaa on ollut hoikkuudestani huolimatta. Vaikka olet hoikka voi rasvaprosenttisi olla korkea. Näin myös minulla.

Lueskelen jonkin verran fitness - blogeja ja eräs bloggaaja käyttää sanaa "laihaläski" :) Tällainen ihminen on hoikka mutta rasvaa on selkeästi eikä lihaksia ole juurikaan. Kuvastaa hyvin meikäläistä! :)

Valmennukseni loppuu helmikuun lopulla mutta olen jo nyt tehnyt päätöksen siitä, että jatkan samaan malliin sekä ruokavalion että treenien suhteen. Uskon että saan tuloksia aikaan myös näin. Hyvät ohjeet ja tuolloin puolen vuoden rutiini hommaan antaa varmuutta jatkaa omin voimin. Näillä näkymin jatkan ainakin jonkin aikaa itsekseni ja katson sitten tilannetta haluanko jatkaa maksullista valmennusta. Tällaisia ajatuksia tällä kertaa...

Ihanaa perjantaita! Joulu on jo tosi lähellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)