2. tammikuuta 2013

Tavoitteita ja haaveita vuodelle 2013

Useassa blogissa on kiertänyt tämä hyvän mielen haaste, jossa on tarkoituksena listata omia tavoitteita ja haaveita vuodelle 2013. Halusin myös osallistua tähän haasteeseen ja listata omat tavoitteeni tälle uudelle vuodelle 2013.

Liikunta ja omasta kehosta huolehtiminen

Liikunta on minulle elämäntapa, enkä voisi kuvitella elämääni ilman sitä. Saan liikunnasta hyvää mieltä ja rakastan punttitreenin aiheuttamaa "tervettä kipua" kropassani. Ohjattu kuntoprojektini loppuu helmikuun lopussa, mutta aion jatkaa sitä tavalla tai toisella. Joko ohjattuna tai sitten jatkan omin avuin. Projektin aikana noudattamani ruokavalio tulee jatkumaan myös helmikuun jälkeen. Olen todennut sen tuottavan tulosta ja voin hyvin syötyäni hyvää puhdasta, proteiinipitoista ruokaa.


Matkailu

Haaveissani on monta paikkaa johon haluaisin matkustaa. Päällimmäisinä New York, Pariisi, Firenze. Olen Italia -fani ja olenkin matkaillut siellä melko paljon. Tästä syystä Ranska ja Amerikka vetävät pidemmän korren, sillä en ole käynyt kummassakaan maassa koskaan. Toivottavasti vuosi 2013 korjaa tämän ja pääsen vierailemaan toisessa näistä mielenkiintoisista maista.


Työ ja ura

Työtehtäväni tulevat muuttumaan jonkin verran heti vuoden vaihduttua. Työtehtävät pysyvät periaatteessa samana mutta tapa tehdä työtä, mittarit, tulokset ja työn vaativuus ovat korkeammalla kuin aiemmin. Odotan innolla näitä haasteita ja haluan päästä hyviin tuloksiin vaikka joudun pois mukavuusalueeltani työni suhteen.

Blogirintamalla haluan kehittyä bloggaajana ja tietysti toivon, että mahdollisimman moni löytäisi blogini ja jäisi seuraamaan edesottamuksiani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)