8. helmikuuta 2013

Ajatuksia tälle helmikuiselle perjantaille....Himmailu kotinurkissa jatkuu. Kävin eilen lääkärissä ja sain diagnoosin "poskiontelontulehdus". No se selittää tämän järkyttävän päänsäryn joka säteilee poskionteloista päähän. Lääkekuurin kera kotiin. Neuroottisena urheilijana piti varmistaa koska voin lähteä treenaamaan. Tsiisus... vasta lääkekuurin loputtua eli viikon päästä perjantaina. Tuli sitten useamman viikon treenitauko mutta täytyy ottaa se positiivisena asiana. Terveys ennen kaikkea! :)

Kotosalla ollessa on ollut aikaa mietiskellä kaikenlaista. Aion viettää hiihtolomaa pääsiäisen tienoilla ja reissu Pariisiin kiinnostaisi aivan valtavasti. Olen surffailut netissä ja katsastanut hotelleja sekä lentoja ja vertaillut erivaihtoehtoja. Niin ja kyllä se Eiffel -tornin lisäksi se Chanelin -liike kiinnostaa. Saa nähdä... Jos näin onnellisesti tulee käymään että istun Pariisin koneessa maaliskuun lopulla niin voi olla että Vintage lähtee kiertoon... Taidan olla ihan sekopää..

15 kommenttia:

 1. "Vintage lähtee kiertoon", mitä tarkoitat? Etkö ollut tyytyväinen ostokseesi? Luovutko siitä ja ostat uuden? Joku on vähän utelias... ;)

  VastaaPoista
 2. Saa udella mitä tämän sekopää täällä keksii... :) Muuten laukku on täydellinen mutta koko hieman harmittaa. Minulla kävi vähän huono tsäkä kokoa isomman laukun kanssa. Jumbo kokoinen laukku varattiin puhelimitse ennen kuin Martina ehti vastailla meiliini. Täällä nyt pähkäilen mitä teen. Jos päädyn isompaan kokoon uskon että ostajia löytyy tälle bicolorille... Ehkä..? :)Missään nimessä en aio hankkia näitä kaapin täytteeksi enkä useampaa kokoa. Minulle riittää yksi Chanel.:)

  VastaaPoista
 3. Theodoraan oli tullut samanlainen laukku kun ostit myyntiin nyt..? Sain sieltä sähköpostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin ihan saman... :)

   Poista
  2. Mitenhän tämän selittäisi etten anna itsestäni täydin idioottimaista kuvaa.. :)Arvasin että ihmettelette miten voi olla samanlainen laukku heti myynnissä.:) Yhden yön valvomisen ja kahden päivän harkinnan jälkeen purin kaupan. Eilen selvisi että maxi Chanelin varaaja ottaa laukun ja tämä vaikutti lopulliseen päätökseeni. Olimme sopineet Martinan kanssa että jos varaaja ei ota laukkua käyn vaihtamassa bicoloerin isompaan. Näin ei ikävä kyllä sitten käynnyt.

   Jos teitä kiinnostaa Vintage Chanel niin käykää äkkiä hakemassa pois. Siinä näkyi muutamassa kohdassa kulumisen jälkiä mutta muuten kaunis kuin koru!

   Poista
  3. Niin ja olisi ollut parempi postailla aiheesta vasta kun olin varma päätöksestäni... Sellainen huomio Martinasta että hän oli todella reilu kun purki kaupan sillä käytetyn tavaran kaupassa ei ole palautus tai vaihto-oikeutta.

   Voin suositella Martinan liikettä Vintage -laukun hankintaan.

   Poista
  4. Heh, ei tarvii selitellä. Ymmärrän oikein hyvin. Jos tuote ei miellytä, sen saa useimmiten onneksi palauttaa! :D Martina on reilu ja mukava tyyppi! :)

   Poista
  5. Martina on hyvä tyyppi ja hänen tuotteiden aitouteen voi luottaa. Alalla on kuitenkin kaikenlaisia yrittäjiä joten voi tulla huijatuksi.

   Siellä on nyt yksi Chanel odottamassa ostajaa joten äkkiä hakemaan. :) Laukun sisus antoi laukulle oman lisänsä.

   Poista
  6. Olisin varmasti tehnyt tilanteessa samoin, kyse on kuitenkin kalliista hankinnasta mitä ei kannata pitää jos on epävarma :)

   Poista
 4. http://www.vintage-paris.com/products/detail.php?product_id=809

  <3

  VastaaPoista
 5. Näin minäkin ajattelin. Ei ole varaa hutiotstoksiin. Varsinkaan näin kalliissa tuotteessa. Onneksi sain miettiä asiaa pari päivää ja olin sitten varma päätöksestäni ja tiesin mitä tehdä. :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä mäkin pikku hiljaa alan kallistua siihen, että alan vain säästämään myös omaan Chaneliin, ehkä loppu vuonna sen hankinnan aika voisi sitten olla tai ensi vuonna.. Jos minulla oikeasti olisi nyt paljon paljon rahaa niin maksaisin sinulle että nappaisit minullekin oman Pariisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tänään Della Margassa katselemassa mitä sieltä löytyy. Kyselin samalla hieman 2.55 saatavuudesta ja kuulin että kun lähetys saapuu (1 tai 2 laukkua) väri saattaa olla mitä vaan. Harvemmin mustaa ja yleensä jokin kauden väri. Nyt oli esimerkiksi Chanel laukku (ei ollut 2.55 mutta aivan samannäköinen) jännä sininen.. ELi jos Helsingistä laukun ostaa niin melko todennäköisesti ei saa mustaa.

   Poista
  2. Ai niin ja se bicolor meni Theodorasta sitten samantien. :) Arvasin ettei kauan ole myynnissä.

   Poista
 7. JA siis pitää muista että Della Margasta tulee lisät laukkuun päälle.. itse olen saanut siellä muutenkin aina vähän vaihtelevaa palvelua.. Olisin kyllä kiinnostunut ostamaan flapbagin joko mediumina, largena tai jumbona mutta saa nähdä.. minua vaan jännittää se, että jos nyt alan vaikka keväällä siihen säästämään ja kun laukun hankinta-aika koittaa mikä laukun hinta silloin on ja saako sitä edes esimerkiksi Lontoosta tai Pariisista.. Olen kuullut, että sieltäkään niitä ei aina noin vain saa.. Pystyisiköhän mihinkään Chanelille soittamaan ja kysymään saatavuutta? en löytänyt ainakaan heidän oilta sivuiltaan yhteystietoja mistään paitsi tietenkin osoitteet..

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)