6. helmikuuta 2013

Höpöttelyyyyy.....Kolmatta päivää kotosalla "sairastamassa".  Lue" kotona kipeänä hommissa"... Mikä lie tauti iskenyt. Päänsärkyä ja pientä lämpöä.. Tiukassa näyttää olevan eikä meinaa millään lähteä pois. Saa nähdä tokeneeko tästä koko viikkona. Tämä tietää tietysti sitä että urheilut on tältä viikolta voinut taasen unohtaa täysin. No, kun kerran on alettu löysäilemään niin löysäillään oikein kunnolla. :)

Työnteon ohessa on ollut aikaa surffailla netissä ja nauttia mm. Rachel Zoen ihanasta elämästä. Jäänyt joitain jaksoja näkemättä joten niitä on ollut mukava katsoa.

Kerroin aiemmassa postauksessa siitä kun tilasin Shopbopista Marc by Marc Jacobsin rannekorun. No sehän pitää tullata kun tulee jenkestä ja voi.... sanonko mitä..... Yritin tehdä tullausilmoitusta tullin nettisivuilla ja eihän siitä mitään tullut. Upsin lähettämästä dokumentista ei löydy tarvittavia tietoja. Argg... Saa nähdä jaksanko yrittää uudelleen kun saan tarvittavat tiedot. Lähetin meinaan tulenkivenkatkuisen viestin Upsiin että tiedot puuttuu. Mietinpä taas toisen kerran kun lähden tavaroita tilailemaan EU:n ulkopuolelta....

Mukavaa päivää sinulle!

5 kommenttia:

 1. Koita parantua! Nyt on paljon liikkeellä kaikkia pöpöjä :/
  Siitä Chanelin laukusta niin tiedä nyt sitten, harkitsen vielä alanko siihen säästämään. Sen hinnalla saisi niin paljon muutakin ja vielä opiskelijana tässä ollaan. Alkuvuoden tulot ja sen säästämiset menevät Kelalle opintotukien palautuksina..plääh mutta jos sitten kesämmällä miettisi uudelleen. Theodora liikkeen Martina laittoi juuri upean vintage Chanelinsa myyntiin, löytyy liikkeen sivuilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin eilen Martinaan yhteyksissä ja olen menossa katsastamaan tuon laukun. En löytänyt sitä nettisivuilta? Jos löytää erinomaisessa kunnossa olevan vintagen niin en epäile ostaa. Kyllä normihintainen 2.55 on törky kallis jopa työssä käyvälle saati opiskelijalle. Huh huh.. Kannattaa miettiä tarkkaan kannattaako. Voihan sitä säästää pikkuhiljaa ja hankkia sitten joskus kun on siihen mahdollisuus.

   Poista
 2. Kohtuullisempaa itselle olisi ainakin se, että ostan vain Balenciagan ja pikku hiljaa alan säästelemään Chaneliin, menee siinä sitten vuosi tai kaksi. Ottaa vain niin paljon päähän nuo Kelan rajat, miksi ei voi tienata jos jaksaa opiskelun ohessa tehdä työtä..
  Luulen, että kyseessä on tämä laukku:
  http://www.theodora.fi/tuotteet.html?id=7/127 Olin myös yhteydessä liikkeeseen, mutta laukun hinta on liian korkea minulle tällä hetkellä. Nyt vain keskityn maksamaan nuo tukikuukaudet takaisin ja sitten alan harkitsemaan uudelleen :)
  Käy katsastamassa ihmeessä tuo kaunokainen liikkeessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laukku jota tarkoitit on ikävä kyllä varattuna lauantaihin asti. :( Olisin ostanut sen jos olisin voinut. Harmittaa kun en heti reagoinut kun tuli myyntiin aiemmin tällä viikolla. Jotain sieltä lähti kuitenkin mukaan.... :) Siitä tulossa pian postausta. :)

   Tulin siihen tulokseen että uusien laukkujen hinnat ovat täysin järjettömät ja Vintage vaihtoehto taloudellisesti paljon järkevämpää. Jälleenmyyntiarvo on kuitenkin todella hyvä ja omansa saa pois. Ja jos hinnat vaan nousee niin kuin näyttää olevan niin voi saada enemmänkin.

   Myös Vintagessa se ongelma että niitä on vaikea saada. Ne viedään käsistä!

   Juttelin Martinan kanssa ja hän kertoi että edes Pariisista ei voi olla varma mitä saa. Eli onnenkauppaa jos sieltä lähtee hakemaan niin ei voi olla varma mitä on tarjolla. Kyselin tuota häneltä ja hän kertoi että joulun alla oli kaikki 2.55 medium flap bagit loppu koko kaupungista. Hän olisi ilmeisesti sellaisen ostanut mutta niitä ei ollut missään. Eli "laukunhakureissu" on siinä mielessä arpapeliä että sitä tiettyä kokoa ei välttämättä ole tarjolla. 2.55 tuo medium koko on kuulemma suosituin koko.

   Poista
 3. Sitä minäkin, vaikka olisi rahat koossa laukkuun ei voi olla varma saako sitä.. Mutta minäkin aion nyt ainakin vielä vain harkita ja olet oikeassa tuon vintagen suhteen..
  Mitäs ihanaa sieltä olet mahtanutkaan löytää.. Onko kyseessä laukku?:)

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)