21. helmikuuta 2013

Kultaa ranteeseen

Vasen yläreuna: Nelly 19,95€, Nelly 25,95€, Shopbop 76,87€, Shopbop 102,49€
Vasen alareuna; Shopbop 62,11€, Shopbop Michael Kors 97,05€, Shopbop 135,88€

Olen monta vuotta karttanut kultaisia koruja ja suosinut hopeaa ja valkokultaa. Viime syksynä aloin lämpenemään jälleen kultaisille koruille. Jokunen viikko sitten hankin kultaisen Michael Korsin kellon ja sen myötä ovat kultakorut kiinnostaneet entistä enemmän. Hankin tuolloin kellon kaveriksi Marc by Marc Jacobsin rannekorun. Nyt hieman harmittaa etten tuon tilauksen yhteydessä hankkinut vasemmalla alareunassa ensimmäisenä olevaa rannekorua. Se on ehdoton suosikkini näistä yllä olevista koruista.

Surffailin nettikauppojen sivuilla ja koruvalikoimat ovat nyt todella runsaat. Esimerkiksi rannekoruja oli aivan valtavat määrät. Eli jos korulippaassa on tilaa niin nyt kannattaa tarkistaa nettikauppojen tarjonta!

Millaisia koruja sinä suosit? Hopeaa vai kultaa tai kenties ruusukultaa...?

2 kommenttia:

  1. Moi! Ehdottomasti kultaa, ainakin tällä hetkellä se on mulla ihan ykkösjuttu :) Meinaan myös hankkia Korssin kellon kultaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut uuteen kellooni todella tyytyväinen. Voin suositella. :) Katselin MK:n kelloja myös Stockmannilta mutta siellä ei tällä hetkellä ollut kovin hyvä valikoima kultaisia kelloja.

      Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)