10. helmikuuta 2013

Paris in March....

Useamman päivän netissä surffailun ja pähkäilyn jälkeen varasin eilen matkani Pariisiin. Olen aivan täpinöissäni! :) En muista koska olisin ollut näin fiiliksissä ennen matkaa. Viime vuosina matkani ovat painottuneet aurinkoon ja maa on useimmiten ollut Italia. Olen varsinainen Italia fani johtuen heidän ihanasta ruuasta ja mahtavista shoppailu mahdollisuuksista. Viime kesänä en meinannut selvitä ostosteni kanssa kotiin sillä niitä oli sitten kertynyt sen verran että ho hoijaa... :)
 
 
 
Olen aivan innoissani kaikista mahtavista nähtävyyksistä joita aion käydä katsomassa. Vietän paikan päällä viisi yötä ja neljä päivää. Aion käyttää nuo neljä päivää hyväkseni ja kierrän kaikki mahdollset nähtävyydet jotka tuona aikana ehdin vain käymään. Niin ja unohtamatta sitä shoppailua. Chanelin liike on tottakai pääkohde numero 1. Pakko käydä tarkistamassa 2.55 tilanne ja uskon että vierailu ko.liikkeessä on jo kokemus sinänsä. Aion harrastaa myös "ikkunashoppailua" eli kierrellä ja katsella vaikkei mitään tarttuisi mukaani. Pariisista löytyy ihania Vintage -liikkeitä joissa myydään huippumerkkien tuotetteita. Tiedossani on yksi tällainen liike ja jos sen jostain löydän niin tottakai aion siellä vierailla.
 
 
 
 
Hotellini sijaitsee lähellä keskustaa ja kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä kuten Louvre ja Notre Damen -katetdraali. Jihaaa.. Can´t wait!
 

Niin ja reissuun lähden maaliskuun loppupuolella. Pääsiäisen alusviikolla lauantaina....

 
 
Jos sinulla on jotain hyviä vinkkejä Pariisin matkaani ajatellen niin laita kommenttiboksiin viestiä. Tämä on ensimmäinen matkani Pariisiin joten kaikki vinkit otetaan innolla vastaan! :)
2 kommenttia:

  1. Olen asunut Pariisissa jonkin aikaa niin kysymyksiäkin saa heittää :)
    Lähdetkö matkalle yksin vai seurassa? Olen ihan innoissani puolestasi, Kumpa pääsisin itsekin :)

    VastaaPoista
  2. Lähden reissuun yksin. Laitan sinulle kysymyksiä kunhan niitä tässä tulee. Nuo neljä päivää tulee sisältämään runsaasti kilometrejä kävellen.... Olen aivan innoissani! :)

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)