1. helmikuuta 2013

TGIF....Ihanaa, vihdoinkin perjantai! :) Kamala stressiviiko takana. Tänään tiedossa kurssilla istumista koko päivä mutta sen jaksaa kun tietää että viikonloppu on edessä! Viikonlopuksi ei ole mitään kummempia suunnitelmia mutta tällaisen megakiireisen viikon jälkeen lepo on ansaittu.

Treenit on tämän viikon osalta jäänyt tekemättä. Saa nähdä jos viikonloppuna kävisi tekemässä jonkun oman version ja sekoittelisi eri päivien ohjelmia. Se jää nähtäväksi... En ota siitä stressiä vaan kuuntelen kerrankin itseäni ja menen sen mukaan. Lievää flunssaa ilmassa joten senkin osalta hyvä vähän himmailla treenien suhteen.

Postailin viime sunnuntaina herkkupäiväni karmeista jälkimainingeista. Olen todella miettinyt tuota ja tullut siihen tulokseen että tällainen yhden päivän megamättö ei ole minulle hyväksi joten nyt täytyy miettiä nuo herkuttelut uudelle. Nopeasti sitä saa itselleen vääristyneen kuvan syömisestä ja alkaa käyttäytmään täysin järjen vastaisesti! Huomenna maltillísta nautiskelua tiedossa! :)

Toivotaan että sää suosii meitä ja saamme nauttia ihanasta viikonlopusta!

Mukavaa perjantaita ja viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)