29. maaliskuuta 2013

Chanel 2.55 Large


Terveisiä Pariisista! Matka meni loistavasti ja kotiin palailin eilen puolelta päivin. Tässä muutama pikainen kuvaotos uudesta aarteestani!

Matkan odotetuin ja tavoitelluin ostos. Chanel 2.55 Large. En oikein vieläkään usko että se on minun! :)Se on kaunis kuin koru. Päädyin largeen sillä myyjä esitteli sitä minulle ensimmäisenä ja ihastuin sen sopusuhtaiseen muotoon. Alunperin suunnittelin maxia mutta nähtyäni tämän päädyin tähän. Laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen ja laukun ulkomuoto ei kärsi koosta. Näin kadulla eräällä rouvalla maxin tai jumbon ja mielestäni laukun kaunis muoto kärsii isosta koosta. Laukusta tulee hieman laatikommainen jätti joten large passaa minun käyttötarkoitukseen parhaiten. Ja kaikkein parasta tietysti että tämä oli edullisempi kuin maxi. Olin varautunut kalliimpaan ostokseen joten nyt minulle jäi rahaa myös muuhun ihanaan.

.


Olen keskellä muuttopuuhia joten postailen lisää Pariisista ja ostoksista kunhan muuttohommiltani ehdin.

Ihanaa Pitkäperjantaita! :)

8 kommenttia:

 1. Voi kauneuden kauneus! Saanko kysyä tämän hintaa ja onko tämä siis kalliimpi kuin Jumbo? Olisi lampaananhkaisella ja Caviarilla hintaeroa? Ja jäikö sinulle mieleen laukujen hintoja?:)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli 3450€. Nahka on Lambskin. Minä olin niin tohkeissani etten tajunnut hintoja kysellä. Katselin sitä Caviar -nahkaista mutta mielestäni se ei ole niin kaunis kuin Lambskin. Caviar -nahkaisessa laukun kaunis muoto häviää. Täytyy pitää hyvää huolta laukusta koska Lambskin on herkempi kuin Caviar.

   Poista
  2. Oliko näitä laukkuja ihan saatavilla helposti ja siis onko tämä sama koko kuin jumbo?:)

   Poista
  3. Sain laukun heti ensimmäisestä liikkeestä josta sitä lähdin ostamaan. En tiedä onko sama kuin jumbo. Puhuin myyjälle largesta ja sain tuon.

   Poista
  4. Ehtisitkö laittaa joskus tuon laukun leveyden ja korkeuden niin selviäisi? En tiedä kyllä yhtään näistä kokoeroista, itse ostaisin tämän tai mediumin :) ihana reissu sinulla varmasti on ollut ja vaikka mitä ihanaa sait, oli fiksu veto ostaa uusi chanel Pariisista eikä käytettynä :)

   Poista
 2. Ihana! Toi on just sellainen mikä pitää ostaa Pariisista!

  VastaaPoista
 3. Mieletön!! Pariisi on juuri oikea paikka, mistä Chanelin ostaa!:)

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)