3. maaliskuuta 2013

Punttiiii...


Viiden viikon tauon jälkeen olin eilen tositoimissa. Vihdoinkin punttisalilla! Neljän viikon sairastelun jälkeen uskaltauduin vihdoinkin liikkumaan. Oli ihan mahtava fiilis.... Toisaalta oli oli todella vapauttavaa näiden viiden viikon aikana kun huomasi ettei tarvitse kiirehtiä salille tai miettiä mitä ja milloin vaan pystyi ottamaan ihan lungisti.

Puolen vuoden "treenihaasteeni" loppui viime viikolla. Viimeinen kuukausi meni miten sattuu (kiitos sairastelun) mutta ole toisaalta helpottunut. Puolen vuoden pelkkä punttitreeni on aiheuttanut sen että mieli halajaa jotain muutakin Kenties Bikram-joogaa tai yleensäkin jonkinlaista joogaa. Ensi viikolla yritän ehtiä Body Pumpiin jne. Sen olen tämän sairastelun myötä oppinut että hidastan hieman tahtia ja yritän nauttia siitä mitä teen. Liika on liikaa ja vähempikin riittää. Pääasia että nauttii siitä mitä tekee!

Ihanaa sunnuntaita! :)

1 kommentti:

  1. Huippuu kun oot saanut itsesi kuntoon ja pääsee taas treenaamaan ja normaaliin elämään muutenkin kiinni :) Ihanaa sunnnuntaita :)

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)