22. maaliskuuta 2013

Viime hetken valmisteluja....Huomenna on lähtö Pariisiin! :)Tadaa!!! Taidan olla aika täpinöissäni kun en saanut viime yönä unta vaan pyörin sängyssä koko yön. Pää täynnä ajatuksia ja suunnitelmia... Yleensä olen melko rauhallinen enkä pode matkakuumetta mutta aikamoista pyörimistä koko yö. On tässä viime aikoina ollut aika moista pyöritystä joten saattaa johtua myös siitä.. Nyt on nuppi ihan jumissa... arggg...

Tänään on tiedossa viime hetken valmisteluja kuten ostokset Stockan kosmetiikkaosastolta. Pyrin pakkaamaan mahdollisimman vähän tavaraa mukaan joten matkakokoiset shampoot yms. ovat ihan must!

Karkkipäivää -blogin Sanni postasi eilen aivan mahtavan postauksen "Budjettireissajan Pariisista". Sanni käytti kolmen päivän reissussa rahaa 86,01€. Siis täh..? :) Mieletön juttu! Kannattaa käydä lukemassa Sanni juttu. Sain tuosta postauksesta hyviä vinkkejä matkaani varten. Meikä ei suoriudu tuosta reissusta ihan tuolla budjetilla.. :) Huh huh..

Taidanpa alkaa kahvin keittoon jos vaikka heräisi! Mukavaa perjantaita ja viikonlopun odotusta! Minulla alkaa tänään loma joka on ihanan pitkä. Kiitos Pääsiäispyhien!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)