16. toukokuuta 2013

Haluatko täydentää vaatekaappiasi Ranskattarien aarteilla?Bongasin netistä aivan mielettömän mielenkiintoisen uutisen. Tuntuuko sinusta että kaappisi on täynnä vaatteita muttet silti löydä mitään päälle puettavaa? Ei hätää, sillä ranskalaiset ovat keksineet ratkaisun tähänkin muotipulmaan. Swap Your Wardrobe -sivustolla voit vaihtaa käyttämättömäksi jääneitä vaatteita muiden kansainvälisten muodin ystävien kanssa. Tyylikkäältä sivustolta löytyy kaikkea kiinnostavaa aina Zaran mekoista Christian Louboutinin korkokenkiin. Parasta kuitenkin on, ettei shoppailu maksa senttiäkään.

Kuka tahansa voi liittyä ilmaiselle sivustolle ja luoda virtuaalisen vaatekaapin tuotteista, joita haluaisi vaihtaa. Muiden käyttäjien kaappeja pääsee kurkistelemaan myös ilman omaa tiliä. Niinpä sivustolta voikin etsiä uusia ideoita, vaikkei vaihtokauppa innostaisikaan.

Tuotteiden vaihtaminen perustuu käyttäjien keskinäiseen sopimukseen ja luottamukseen, ja siksi kannattaa harkita, kenen kanssa kauppoja hieroo. Sivustoon kannattaa kuitenkin tutustua vaikka vain inspiraatiomielessä. Vaihdettavia vaatteita ja asusteita voi selailla koon, tuotteen tai merkin mukaan, ja niistä on myös muodostettu sivustolle erilaisia kokonaisuuksia. Myös ranskalaiset muotibloggaajat raottavat vaatekaappejaan, mikä on pelkästään jo hyvä syy klikkailla sivustolle.

Lue lisää täältä!

Minä kävin jo liittymässä! :)

1 kommentti:

  1. Periaatteessa huska idea, kutta heti kun valitsin metkkinä Vhanelin, on siellä esim tarjolla Chanel kynilakka, josta on puolet jäljellä ja josta se iso korkki puuttuu. Chnelin alle on myös pistetty Zchanl-henkiiä Zaran jakkuja. Kuka oikeasti vaivutuu vaihtamaan tuollaisen puolikkaan pullon johonkin? Sorry, en ainkaan vilä innostunut yhtään.

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)