28. kesäkuuta 2013

LV:n meikkipussi

340€

405€

340€

315€

Olen haaveillut LV:n meikkipussista jo jonkin aikaa enkä ole saanut sitä hankittua. Kesällä tulee reissussa kanniskeltua meikkejä sinne sun tänne joten hyvä meikkipussi olisi tarpeen. Surffasin LV:n sivuilla ja bongasin nämä neljä pussukkaa. Itseäni viehättää kaikkein eniten ensimmäinen ja viimeinen monogramm -kuvioinen.

Onko kenelläkään kokemusta näistä pussukoista? Mahtuuko kaikki tarpeellinen mukaan vai pitäisikö harkita isompaa toilettilaukkua?

4 kommenttia:

 1. Söpöjä! Ei ole kokemusta mutta näyttävät aavistuksen turhan pieniltä. Myös mun suosikki ois toi eka Pomme d'Amour - itselläni on samasta kuosista kalenteri, kukkaro ja laukku. Ihanan punainen väri.

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen joka on ajatellut hankkia Vuittonin meikkilaukun, joten omaa kokemusta ei vielä myöskään ole. Itselläni meikkilaukku on huomattavasti kovemmalla käytöllä kuin laukut, joten siksi päädyn varmasti canvas versioon. Vernis-nahka tuntuu laukussakin aika aralta, vaikka onhan tuo eka pinkki aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Itselläni on tuo alin monogramm kuvioinen ja se on ollut ihan loistava. Ei mitään käytön jälkiä vaikka pussukka kulkee laukussa päivittäin. Reissuilla minulla on isompi versio mukana, tuohon pieneen mahtuu vain rajallinen määrä meikkejä. Itselläni siellä kulkee puuteri, kajal, huuliliilto, aurinkopuuteri ja varmaan jotain pientä muutakin. Mutta sen enempää sinne ei mahdu, mutta noillahan pärjää hyvin. Isommassa on sitten mukana kaikki mahdollinen shampoosta lähtien.
  Mutta suosittelen lämpimästi! Punainen vernis on myös upea.

  VastaaPoista
 4. Minulla on myös tuo pussukka Damier Azur-kuosilla. Kulkee mukana käsilaukussa sisältäen särkylääkkeet, laastarit, puuterin, ompelutarvikkeet!! ym. pientä tarpeellista :D Liian pieni on päivittäisille meikeille ainakin minun käyttööni, mutta aivan oivallinen ja kaunis tähän tarkoitukseen...

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)