17. kesäkuuta 2013

Ripsien pidennyksistäOlen käyttänyt vuoden verran ripsien pidennyksiä ja ihastuin niiden helppouteen ja näyttävyyteen.  Kuinka helposti ja vaivattomasti sain huolitellun olemuksen ja iänikuisen ripsarin sai unohtaa meikkipussin pohjalle. Mutta kuinkas kävikään...? Jokunen viikko sitten sain silmätulehduksen ja silmiäni ja luomiani kutisi aivan sairaasti. Hain lääkäristä silmätipat/rasvan mutta lääkekuuri ei tehonnut. Muutaman päivän kärvistelyn jälkeen päätin soittaa kauneushoitolaan jossa ripseni on laitettu ja kysyin neuvoa. Tuomio: Ripset pois jotta silmät saavat levätä.

Ripsien poistosta on nyt reilu viikko. Omat ripseni olivat kärsineet ripsien pidennyksistä niin että vain suurentavalla peilillä saattoi nähdä pienet hennot ripsen tyngät.. Se niistä kauniista pitkistä kaartuvista ripsistä. Eikä siinä vielä kaikki. Olen ilmeisesti herkistynyt pidennyksissä käytettävälle liimalle joten voi heittää lopulliset hyvästit tekoripsille.

Onko sinulla kokemusta ripsien pidennyksistä ja millaisia nuo kokemukset ovat olleet?8 kommenttia:

 1. En ole kokeillut ripsien pidennyksiä juuri siitä syystä, että tiedän itse ripsien sekä liimojen olevan täynnä erinäisiä ärsyttäviä kemikaaleja. Olen jo nyt todella herkkä ripsiliimoille, joten en ala riskeeraamaan omien silmien terveyttä.

  VastaaPoista
 2. Minulla oli myös pidennykse vuoden verran ja noin 9-10 kk kohdalla herkistyin myös liimalle, aiheutti ihottumaa yläluomelle. Annoin loppupidennysten irrota ja Tadaa minimini tyngät myös omia ripsiä jäljellä, eka kuukausi oli aivan hirveää. Ostin tehoseerumia, jolla ripset kyllä kasvoivat nopeasti takaisin omaan mittaansa. Enää en edes haikaile pidennyksiä, kun tykkään käyttää luomivärejä ja ne oli niin hankala poistaa pitkien ripsien kanssa. Ja se tunne kun saa aamulla hieroa silmänsä auki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yhtyä näihin kommentteihin. Vaikka pidennykset ovat tietyiltä osin ihanat olen toistaalta nauttinut olostani ilman pidennyksiä. Ihanaa kun voi mennä saunaan pelkäämättä sitä että ripset on poskilla löylyjen jälkeen. Tai se tunne kun voi mennä suihkuun ja suihkutella vapaasti.. :)

   Poista
 3. Saanko kysellä minkä merkkiset ripset sinulla oli? Minulle laitettiin juuri pari viikkoa sitten ripset x-tremelashes merkillä. On kyllä olleet aivan ihanat juuri tuon helppouden ja näyttävyyden vuoksi, mutta saas nähdä jäänkö tähän kierteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidennykset olivat Lady Lash Extensionsin ripset. Laadukkaat ja laittaja ammattitaitoinen. Minulle vaan tuli herkistyminen liimalle. Toivotaan etta saat nauttia kauniista ripsistasi ilman ongelmia.

   Poista
 4. Minä herkistyin myös liimalle reilun puolen vuoden jälkeen... Alkuun oli aivan kamalaa, kun omia ripsiä ei juurikaan ollut, mutta kyllä se tilanne siitä pikkuhiljaa normalisoitui. Tästä on jo aikaa parisen vuotta, ja muutaman kerran olen miettinyt uudelleen pidennyksiä, mutta ehkä se saa nyt kuitenkin odottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille kommenteista! :) Ilmeisesti herkistyminen on melko yleistä kun lukee näitä teidän kommentteja. Voisi sanoa että yleisempää mitä olin odottanut.

   Poista
 5. Itse laitoin (kolmatta vuotta) kesäripset, eli pidän niitä suurinpiirtein kolme kuukautta. Laitto plus 2 huoltoa suur piir.
  Tässä ajassa ei tule herkistymisoireita, mutta kyllä omat ripset ehtivät vähän jo kärsiä. Kesällä kiva, kun on vähän ruskettunut ja silmämeikki on heti valmis, helppoa lomaillessa ja matkustaessa.
  Oma ripsienammattilaisenii oli ottanut juuri omat ripsensä pois herkistymisen takua...

  Gloria

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)