30. toukokuuta 2014

TERVETULOA!

Hei vaan pitkästä aikaa! Puoli vuotta on hurahtanut edellisestä postauksesta ja tuntuu että aika on mennyt kuin siivillä. Vanha blogini Bubbles and Marshmallows on saanut uuden nimen sekä ulkoasun ja tästä eteenpäin sisältö tulee painottumaan pääosin liikuntaan ja hyvinvointiin. En kuitenkaan hylkää täysin muotiin liittyviä postauksia mutta niitä tulee näkymään vähemmän kuin ennen.
Miksi näin? Blogihiljaisuus kertoo osittain siitä, että menetin mielenkiintoni blogata pelkästään muotiin liittyvistä asioista. Uutta sanottavaa ja kerrottavaa tuntui vaikealta löytää. Myös pelkkien pinnallisten asioiden esiin tuominen tuntui tylsältä. Haluan tulevassa blogissani kertoa enemmän itselleni tärkeistä asioista kuten liikunnasta ja hyvinvoinnista. Tulevan kesän ja syksyn aikana tulen syventymään näihin asioihin entistä enemmän ja haluan jakaa näitä fiiliksiä ja tunnelmia myös täällä blogin puolella.Olen aloittamassa kesäkuun alussa liikuntaan liittyvät opinnot, jotka huipentuvat keväällä 2015 Personal Trainer / Ravintovalmentajan papereihin. Olen vihdoinkin toteuttamassa unelmaani josta olen jo monta vuotta haaveillut, mutta jota en ole aiemmin uskaltanut toteuttaa. Viime viikkojen tapahtumat saivat minut miettimään asioita uudemman kerran ja totesin että nyt on oikea aika ja hetki toteuttaa nämä unelmat.

Olen täällä aivan intopiukeana sillä ensimmäiset koulutuspäivät ovat viikon päästä, kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tiedossa on roppa kaupalla kovaa työtä ja uuden oppimista . Mikään ei tule itsestään eikä helposti. Sen tiedän. Mutta jos intoa vielä keväällä riittää niin haaveissa on jatkaa ravintopuolen opintoja tämän rupeaman jälkeen. Mutta se onkin jo sitten toinen juttu. :)

Tervetuloa seuraamaan Fitness päiväkirjaani! :)

Postauksen kuvat ovat tältä päivältä. Ensin varhainen aamusali ja lounaaksi Prode Pan Cakes kera tuoreiden mansikoiden ja turkkilaisen jogurtin. Nam... :)
Ihanaa perjantaita! :)

5 kommenttia:

 1. Kiva, että oot takaisin ja sporttijutut kiinnostaa aina :)

  -H

  VastaaPoista
 2. wau, mahtvaa kun uskaltauduit lähtemään sinne minne sydän sanoo <3 aihealue kiinnostaa kyllä, (niiden hömppä ihanuuksien lisäksi mitä edellinen blogi oli) joten jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Eiköhän niitä hömppä ihanuuksia tule vielä jatkossakin! :)

   Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)