17. elokuuta 2012

Hormoonidietti

Luin viime syksynä mielenkiintoisen kirjan, Kaisa Jaakkolan kirjoittaman Hormoonidietti. Kaisan kirjassa esitellään helppotajuisesti tieteelliseen tutkimukseen perustuvia ohjeita siitä kuinka, hormoonitasapainolla voi vaikuttaa painonhallintaan ja mielen tasapainoon sekä lisätä kehon ja mielen hyvinvointia. Kyse ei missään tapauksessa ole mistään ihmedietistä vaan pysyvästä elämäntapamuutoksesta.Toteuttamalla kirjan elämäntapoja voit mm. polttaa rasvaa kehosi ongelmakohdista, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja näyttää nuoremmalta ja virkeämmältä.

Hormoonidietti julkaistiin elokuussa 2011 ja 5. painos julkaistiin kesäkuussa 2012. Tämä kertoo paljon kirjan saamasta huomiosta ja kiinostuksesta.

Jos olet kiinostunut hormoonien vaikutuksesta elimistöösi ja hyvinvointiin, suosittelen sinulle Kaisan kirjaa. Itse hämmästyin mm. miten paljon päivittäisestä kosmetiikasta liukenee elimistöömme parabeeneja yms. haitallisia aineita. Tai kuinka paljon elintarvikkeiden pakkauksissa on haitallisia aineita jotka liukenevat elintarvikkeisiin.
Kilpirauhasen ongelmat vaivaavat todella monia ja minunkin ystäväpiirissä on useita henkilöitä jotka kärsivät kilpirauhasen liika -tai vajaatoiminnasta. Hormoonitasapainossa pureudutaan myös näihin ongelmiin, sillä Kaisalla on henkilökohtaisia kokemuksia aiheesta.

Kaisan toinen kirja Hormoonitasapaino julkaistaan loppusyksyllä 2012. Aion ehdottomasti hankkia myös tuon opuksen. Kaisan kirjat ovat "oppaita" joihin voi palata aina uudestaan ja aina tuntuu että niistä löytää jotain uutta mielenkiintoista opittavaa. Suosittelen!
2 kommenttia:

  1. Kiitos mielenkiintoisesta kirjavinkistä!Kiinnostuin niin kovasti tuosta jo julkaistusta teoksesta, että tilasin sen välittömästi. Saapunee ensi viikolla.Josko jatkuva turpoamiseni johtuukin hormooneista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella sinulle tuota kirjaa! Siitä on iloa pitkään koska kirjan pariin voi aina uudestaan palata ja "tarkistaa" asioita. Minun on pitänyt suositella sitä sinulle jo aiemmin. :) Täytyy hankkia Hormoonitasapaino heti kun ilmestyy kauppoihin.

      Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)