16. elokuuta 2012

Vuoden Kaunein Sormus 2012

Nyt on jälleen haussa Vuoden Kaunein Sormus. Kisan järjestää Häät -lehti ja tämän vuoden finalistit ovat näkyvillä Häät -lehden nettisivuilla Vuoden Kaunein Sormus 2012

Itse pidän erityisen paljon Mika Tarkkasen sormuksista. Tässä hänen tämän vuoden sormus, joka on hänen kolmas sormus Vuoden Kaunein Sormus kisassa.Rakkauden veneet

Mika on voittanut kisan jo kaksi kertaa aiemmin, vuonna 2009 ja 2010.


Praha Rakkauden Kaupunki, Vuoden Kaunein Sormus 2010
Tunteiden Vuori, Vuoden Kaunein Sormus 2009Ideana kahdessa viimeisessä sormusmallistossa on se, että sormukset koostuvat useasta eri osasta. Esimerkiksi Tunteiden Vuori koostuu kymmenistä eri sormusmalleista, jotka kaikki sopivat saumattomasti yhteen. Yhteensopivuus ja muunneltavuus on tehnyt näistä sormuksista erityisen suositut ja halutut.


Itse olen erityisen ihastunut sekä Praha Rakkauden Kaupunkiin että Tunteiden Vuoreen. Kelpuuttaisin mieluusti nämä ihanuudet sormeeni, kuten myös tämän vuoden sormuksen Rakkauden veneet.

Omakohtaista kokemusta Mikasta ja Mikan suunnittelutaidoista löytyy muutaman vuoden takaa jolloin suunnittelimme Mikan kanssa yhdessä minulle sormuksen, joka on minulle erittäin tärkeä ja rakas!

Käykää äänestämässä Mika Vuoden Kaunein Sormus 2012 voittajaksi!


Mikan ihaniin luomuksiin voit käydä tutustumassa Tarkkanen Oy sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)