29. joulukuuta 2012

Höpöttelyt treeneistä jatkuu....Kävin eilen tekemässä etureisi-pohkeet-vatsa treenin ja jostain syystä sykkeet oli tosi korkella koko treenin ajan? Hiki nousi pintaan ja hengästyin todella helposti? En tiedä mistä johtui mutta tuntui että treeni meni perille ja sain siitä kaiken irti.

Olen pyrkinyt nostamaan painoja sitä mukaan kun alkaa tuntumaan siltä että puntti nousee liian helposti. Olen huomannut, että helposti pitäytyy siellä mukavuus alueella ja nostelee vanhaan malliin niillä painoilla joilla on tottunut liikkeet tekemään. Olen ottanut tämän nyt tarkastelun alle ja pyrin pois sieltä mukavuus alueelta. Eilen tein jalkaprässillä etureisiä ja pakaraa ja alkuun tuntui että liikaa painoa. Pidin pääni ja jatkoin sinnikkäästi ja loppujen lopuksi tein kolme sarjaa noilla isoilla painoilla. Täytyy vain luottaa itseensä ja uskaltaa yrittää. Tulemalla pois mukavuus alueelta alkaa tuloksia syntymään. Näin uskon!

Uuden vuoden vaihtuessa pamahtaa kuntosalit täyteen innokkaita uuden vuoden lupauksen tehneitä kuntoilijoita. Se tietää kamalaa ruuhkaa ja tungosta joka kestää jonkin aikaa kunnes osa porukasta luovuttaa...

Oletko sinä aikeissa tehdä uuden vuoden lupauksia kuntoilun suhteen? Jos olet niin minkälaisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)