12. tammikuuta 2013

Höpöttely jatkuuuuu......No niinhän siinä kävi, että meikäläinen skippasi koko bileet ja nautti ihanasta illasta kotona hyvän tv-sarjan parissa. Bileet joissa viinivirtaa ja lauluraikaa ei ole meikäläistä varten. Ennen olin melkoinen bilehile ja nautin juhlista mutta nyt tilanne on aivan toinen. En jaksa innostua runsaasta alkoholin käytöstä ja siitä kun ihmiset humaltuvat ja meno on sen mukaista. Yleensä firman sponsaamat juhlat ovat näitä kovia biletysjuhlia koska juomat ovat ilmaisia ja tuolloin juoma maistuu ja juomia kipataan kaksin käsin. Ei kiitos! Ei ole minua varten. Valitsen mielummin rauhallisen koti-illan tv:n tai kirjan parissa.

Päivän ohjelmassa tiukkaa jalkatreeniä ja herkuttelua sillä tänään on "herkkupäivä". Yes! Sitä on taas odotettu! Aamu alkoi Fazerin tuoreella patongilla ja kahvilla. Fazerin myymälästä lähti mukaan myös jättimäinen korvapuusti joten herkkuja on todellakin tiedossa.  Fazer avasi joulukuussa talomme kivijalassa kahvilakonditorian joten herkut ovat todellakin käsien ulottuvilla. Siellä tulee vierailtua aina näin lauantaisin ja valikoima on aivan mieletön.

Nyt imuri käteen ja siivoamaan. Sen jälkeen salille! :)

Mukavaa lauantaita! Mitä mukavaa sinulla on tänään tiedossa?

2 kommenttia:

  1. Minäkin skippasin bileet ja vietin illan Vera Stanhopen seurassa. Olipa ihana herätä aamuun virkeänä ja levänneenä. Heti aamulla valmistin kannullisen rahka-maito-mansikka-mustaherukka-smoothieta, jota nautin välipaloiksi. Koko talon imurointi kävi jo liikunnasta ja iltapäivällä tein reippaan lenkin Manun kanssa. Kävimme pyynnöstä katsastamassa erään mökkiläisen tilukset, joten umpihangessa tuli tarvottua. Nyt on aika laatia ensi viikon ruokalista. Tuntuu haasteelliselta keksiä vaihtoehtoja ja yritän löytää terveellistä syötävää joka myös maistuisi maukkaalta. Illalla nautitaan Putouksesta. Odotan innolla Karimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kyllä niin samanlainen maku tv-sarjojen suhteen... Katsoin myös tuon Vera Stanhopen... Taisi olla viimeinen tuota tuotantojaksoa. Toivottavasti jatkuu... Täällä on siivottu ja treenattu ja just tulin saunasta. Illan Putousta odotellessa.. :) Karim, Sanna ja Samppa! Saas nähdä mitä ne on taas keksinyt!:)

      Poista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)