13. tammikuuta 2013

LV:n kalenteri
Vihdoinkin sain oman LV:n kalenterini. Suuntasin joulun välipäivinä LV:n liikkeeseen aikomuksena hankkia LV:n kalenteri. Ostoaikeeni ei toteutunut sillä kalenterit olivat tehneet kauppansa eikä haluamaani mallia ollut tarjolla. Uusi erä kalentereita oli tulossa joten jäin odottamaan uuden erän saapumista. Eilisen salitreenin jälkeen suuntasin Vuittonille ja löysin tämän ihanuuden. Päädyin malliin jossa ei ole lukkoa vaan kalenteriatai lehtiötä voi pitää pöydällä avoimena eikä lukko häiritse käyttöä. Valitsin kalenteriosan lisäksi muistiinpanolehtiön sillä tulen tarvitsemaan tuota lehtiötä todella paljon. Työkäytössä muistiinpanolehtiö on ihan must!
 

Nyt voi "ostoslistaan" tehdä puumerkin kalenterin osalta! :) kalenteri...check...!


3 kommenttia:

  1. Todella hyvän hankinnan olet tehnyt :) Tuo lukotonkin versio olisi aika kiva,enpä edes ole älynnyt tuollaista olevan!

    Munkin ostoslistalta löytyy tuo Hermesin rannekoru,mätsäisi vielä nimenikin kanssa,täytyy ehkäpä hommata tuo syntymäpäivälahjaksi itselleni;)

    VastaaPoista
  2. Mielestäni tuo lukoton malli on kätevämpi kun lukko ei ole edessä. Hermesin ranneke on ihana. Myös oranssi on todella hyvännäköinen! :)

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)