4. tammikuuta 2013

Kevään värikkäät treenivaatteet

 
 
 
 
 
Rakastan värikkäitä treenivaatteita!  Mitä pirteämpi väri sitä parempi! Treenivaatteeni koostuvat pääosin Niken tuotteista, mutta kaapistani löytyy myös muutama Asicsin sekä Röhnischinkin vaate. Sain eilen sähköpostiini viestin H&M:ltä ja ihastuin näihin pirteän raikkaisiin vaatteisiin. Minulla ei ole kokemusta H&M:n treenivaatteista eli en osaa sanoa laadusta mitään. Onko sinulla kokemusta näiden tuotteiden laadusta? Kestävätkö vaatteet jatkuvaa pesua vai kulahtavatko tuoteet muutaman pesun jälkeen?
 
Tekisi mieli kokeilla yllä olevia treeniliivejä sekä ihanan herkullisia paitoja. Uskaltaisikohan kokeilla? Eivät kyllä ole hinnalla pilattu.
 
Body & Mind
 
 
 
Active Wear
 
 


6 kommenttia:

 1. Uskaltaa kokeilla ehdottomasti! Itseäni hieman "ärsyttää" merkkien melko hintavat urheiluvaatteet, joten olen testannut H&M:n urheiluvaatteita ja voin sanoa, ettei mitään kulahtamista tms. ole näkyvissä, vaikka käyttö/pesutahti on viikottaista. Suosittelen ehdottomasti, sillä itse en ainakaan huomaa eroa esim. Nikeen treenivaatteisiin verrattuna!

  -hanna

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! :) Kuulostaa hyvältä! Täytyy ehdottomasti kokeilla eli tie vie H&M:ään.

  VastaaPoista
 3. Urheiluliivejä en suosittele ja hinnastakin voi päätellä ettei niiden hinnoilla voi laatua ja toimivuutta odottaa. Vaatteet sen sijaan ajavat asiansa ja kymmenistä pesuista huolimatta säilyvät hyvänä. Etenkin H&M urheilumalliston "kalleimmat" tuotteet ovat loistavia ja värejä niistä ei tosiaan puutu! Itse suosin myös aikaisemmin Niken vaatteita kenkiä myöten treeneissä. Pakko vielä mainita Victoria's Secretin uudesta urheilumallistosta.. Mikäli vaan tulee ulkomailla reissattua tai netistä tilattua niin suosittelen!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä kurkkaamassa Victoria´s Secretin nettikauppa. Siellä olisi kaikka muutakin mukavaa. :) En ole uskaltautunut sieltä tilaamaan kun en tunne tullikäytäntöjä..

   Poista
  2. Harmi, mä en osaa oikein neuvoa sieltä tilaamisesta kun olen aina Jenkeistä käynyt hakemassa, mutta olen ymmärtänyt että Suomeen saa tilattua mikäli osto on tulleineen maksimissaan 150$. Cava-bloggaaja jokunen aika sitten siitä kirjoitti ihan ohjeistuksen blogiinsa, varmaan löytyy vieläkin jos käy etsimässä :) Ne VS:n treenikuteet on jotain maailman ihaninta, niin naisellisia, upeita sekä tietty hyvät päällä ja pysyvät menossa mukana! Itse arvotan toisinaan liikaa niiden ulkonäköä, mutta hyväksi totesin ne myös treeneissä.. :)

   Poista
 4. Kiitos Salla! Käyn katsomassa Cavan blogia jos tieto löytyisi sieltä. Kävin eilen VS:n sivuilla ja siellä oli kaikkea ihanaa alennuksella...:)

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)