5. tammikuuta 2013

Inspiraatiota..

-INSPIRATION OF THE DAY: The amazing @[136889442996237:274:Lindsay Kaye]!!Tähän on vielä hieman matkaa.... :) Tässä inspiraatiokuvaa kevään projektiin.Tällä leidillä on niskan takana ollut muutakin kuin pelkkä tanko, että on saanut kroppansa tällaiseen kuosiin.:)

Eilen treenailin PT:n kanssa etureisiä sekä pohkeita ja treenit olivat kyllä taas sellaista vääntöä että huh huh... Teimme mm. etureisiä prässissä ja tässä kohtaa meinasi kyllä usko loppua. Kun on pakko jaksaa ja tietää ettei voi luovuttaa, sitä pystyy ihan uskomattomiin suorituksiin! PT:n kanssa treenaamisessa on kyllä parasta se, että siinä pistää itsenstä 100% likoo ja antaa kaikkensa. Asennetta ja yritystä löytyy. Treenien jälkeen jalat olivatkin sitten makaroonia ja kotiin lähtiessä tiesi kyllä tehneensä. Nyt etureidet ja pohkeet ovat todella kipeänä, mutta kuten tiedämme nautin tästä tunteesta.

Alan tässä pikkuhiljaa vetämään treenikuteita niskaan ja lähden rinta-olkapää-ojentajatreenin pariin. Mieletön draivi treenien suhteen!

Ihanaa lauantaita! :)

5 kommenttia:

 1. Tosi mahtava motivaatiokuva, kiitos! Ja ihan pakko mainita, mutta on tuo nainen syönyt muutakin kuin kaurapuuroa... ;) Itse treenasin pt:n kanssa viime viikolla, tuli taas pari hyvää vinkkiä. Itsekseen kun painoja hinkkailee, ei aina huomaa kaikkea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä leidi on syönyt muutakin kuin kaurapuuroa ja korvapuusteja... :)Yhteistreenit PT:n kanssa on kyllä parasta! Tekniikka kehittyy ja treenit vedetään 100 lasissa.

   Poista
 2. Voi vitsi, puoli vuotta on mennyt tekematta mitaan - aivan kauheeta! Ens maanantain lekurikaynti toivon mukaan antaa vastauksen mita saan ja mita en saa tehda selkani takia. Ko lekuri on hoitanut myos Felipe Massaa joten odotukset on korkealla.
  Tohon edelliseen postaukseen - mun lemppareita on Lulu Lemonin treenivaatteet: http://shoptravelfood.blogspot.hu/2012/03/running.html
  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2011/10/santa-monica-shopping.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että saat lekurilta hyviä uutisia ja pääset liikkumaan! :) Onneksi lihasmuisti on hyvä eikä puolen vuoden lepo ole pilannut kaikkea etkä joudu aloittamaan ihan tyhjältä pöydältä. Lähdenkin tästä tutustumaan Lulu Lemonin treenivaatteisiin. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Blogissani olisi nyt kiva tarjous... http://malnaalma.blogspot.hu

  VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)