6. tammikuuta 2013

Uusi Biker -jacket

Kerroin aiemmassa postauksessni siitä, kun tein hutiostoksen Mangosta. Ostin syksyllä Mangon nahkatakin enkä ole ollut siihen täysin tyytyväinen. Olenkin lahjoittaunut kyseisen takin tyttärelleni ja aloitin uuden bikerin metsästyksen.

Selailin uuden vuoden tienoilla useiden nettikauppojen tarjontaa ja lopulta päädyin farfetch.comin sivuille. Kauppa on keskittynyt huippumerkkien tuotteisiin ja sivuilta löytyi toinen toistaan ihanampia takkeja. Yksi takki kuitenkin tuntui heti siltä oikealta. Se täytti kriteerit jotka olin takille aesettanut. Klassinen malli, biker-takille tyypillisillä yksityiskohdilla. Halusin takin myös taipuvan talven plussakeleille jotta voisin käyttää takkia neuleen tai turkisliivin kera. Päädyin tähän Alexander McQueenin bikeriin. Takkia oli yksi kappale jäljellä joten jouduin tekemään päätökseni melko pian. Tarkan harkinnan jälkeen klikkasin takin ostoskoriin.

Tällä hetkellä odottelen takin saapuvaksi joten kunhan takki on saapunut niin kerron sitten lisää. Toivotaan että takki saapuu heti alkuviikosta niin pääsen sitä mallailemaan ja kenties pääsen sitä jo ulkoiluttamaan jos kelit sen sallivat. :)

Jos haluat käydä ihastelemassa farfetch.comin tarjontaa niin pääset sinne tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)