5. helmikuuta 2013

Edullisia bikereita..

 
 
Ihastuin ylläolevaan vaaleaan biker -takkiin viime viikolla kun kävelin Aleksia pitkin ja ohitin H&M:n ikkunat. Takki näytti aivan täydelliseltä. Kuvassa takki näyttää hieman vaaleanpunaiselta mutta luonnossa takki on vaalea beige. Hintaa tällä ihanuudella on vain 39,95€ josta voit päätellä että kysessä on tekonahkatakki. Se onkin ainoa miinuspuoli tässä takissa. Minulla ei ole kokemusta tekonahasta joten vaikea sanoa mitään sen käyttömukavuudesta. Jos kiinnostuit voit käydä kurkkaamassa takkia tai jopa klikkaamassa sen ostoskoriin tästä.
 
 
 
 

Sama takki myös perinteisenä mustana sekä harmaana. Koot 34-46. Kokemuksia tekonahasta? Hiostaako, onko epämiellyttävä päällä?



4 kommenttia:

  1. Siellä se mun muovitakki roikkuu kaapissa. Hiostaa, jos ei on alla lyhythihainen paita. Mukavahan se päällä on ku on niin pehmeetä ja joustavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin täysin sun nahkiksen... :) Jaiks... Kuulostaa kivalta... Tuossa olisi sulle toinen hikirotsi, on meinaan niin edullinen. Vaalea on tosi makee luonnossa. Harmi..

      Poista
  2. Voin käydä huomen sovittaa ;)

    VastaaPoista
  3. mulla on samasta materiaalista tehty lyhyemmän mallinen h&m:n tekonahka biker takki ja mulla ei oo ensimmäistäkään pahaa sanaa siitä! ei hiosta yhtään ja on niin täydellinenkin päällä :)

    VastaaPoista

Haluan ylläpitää blogissani positiivisen fiiliksen ja tästä syystä vain asialliset kommentit julkaistaan! :)